FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONTRACT

EXCLUSIV Pus pe lista neagră de club, chemat înapoi la presiunea suporterilor! Contract nou pentru cel mai vechi jucător din echipă

Cornel Dinu, în prim-plan / foto: GSP
Cornel Dinu, în prim-plan / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 10:15 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 11:01

Cornel Dinu, 34 de ani, fotbalistul care a evoluat pentru Chindia în ultimele sezoane, va continua la Târgoviște pentru încă doi ani. Fundașului îi expirase contractul, dar presiunea suporterilor i-a determinat pe șefi să-i mai acorde o șansă jucătorului. 

Cornel Dinu, unul dintre „veteranii” dâmbovițenilor, se identifică, practic, cu Chindia. Fundașul stânga a evoluat toată cariera doar la Târgoviște, echipă pentru care a activat neîntrerupt din 2011, prinzând toate suișurile și coborâșurile din ultimul deceniu. A evoluat, în total, în 193 de partide și e considerat o legendă de către fani. 

Retrogradarea în liga secundă l-a pus, însă, într-o poziție ingrată: acesta ajunsese la final de contract, iar conducerea nu intenționa să-i ofere o nouă înțelegere. Totutși, la presiunea publicului, apărătorul i-a fost oferit un nou contract, unul valabil pe două sezoane.

Cornel Dinu, poziție ingrată la Chindia

Ajuns la 34 de ani, fost căpitan al echipei, Dinu a crescut la CSȘ Târgoviște și a debuat la echipa de seniori a orașului în 2007, la un meci din Liga a 2-a, cu Corvinul. De atunci n-a schimbat niciodată culorile. 

„I-au spus să-și caute echipă. Și numai dacă nu găsește, noua conducere ar fi dispusă să-i mai acorde un an de contract. Adică așa, din milă, pentru un jucător emblematic pentru acest club”, au dezvăluit surse pentru Gazeta Sporturilor.

Noul staff administrativ și tehnic anunțat la Chindia

  • Andrei Cordos - presedinte
  • Lorin Petrescu - vieperesedinte
  • Renzo Rossi - director tehnic
  • Dragoș Militaru - antrenor principal
  • Eduard Stăncioiu - director sportiv
  • Irinel Voicu - team manager
  • Silviu Posteucă - responsabil marketing

Chindia Târgoviște nu va muri. Din contră, obiectivul principal al nostru este acela de a promova în Liga 1 anul viitor. La Târgoviște reconstrucția micului Ajax și cred că suntem de acord cu toții, atât autoritățile locale, sponsorii, suporterii, presa dâmbovițeană, că merităm să avem o echipă în Liga 1, o echipă puternică și noi o vom sprijini necondiționat.

- Corneliu Ştefan, președinte Consiliu Județean Dâmbovița

VIDEO Așa arată noul stadion al Chindiei Târgoviște

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

Becali i-a dat replica lui Ilie Dumitrescu: „N-are nicio legătură! El era fotbalist!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ViorelParvu
ViorelParvu  •  27 Iunie 2023, 14:44

El chiar merita. E cea mai buna achiziție de pana acum a Chindiei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează