FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREMII

VIDEO CSA Steaua și-a premiat sportivii » Simona Radiș, marea câștigătoare. Cum arată lista completă + Secția de fotbal nu a câștigat niciun premiu

Simona Radiș, declarată ”Sportivul anului” la CSA Steaua
Simona Radiș, declarată ”Sportivul anului” la CSA Steaua

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 19:12 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 20:17

CSA Steaua a organizat vineri Gala „Sportivii anului”, în care și-a premiat cei mai buni performeri, într-un eveniment ținut la Cercul Militar. Deloc surprinzător, secția de fotbal nu a primit nicio distincție, neavând drept de promovare în Liga 1. 

În prezența mai multor conducători ai clubului Steaua, printre care ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, secretarul de stat în cadrul MApN, Eduard Bachide, a colonelului George Boroi și a foști fotbaliști importanți, precum Ștefan Iovan sau George Ogăraru, Clubul Sportiv al Armatei și-a desemnat laureații anului 2022. 

CS Dinamo și-a premiat sportivii » David Popovici, marele câștigător! Cum arată lista completă
GALĂ
CS Dinamo și-a premiat sportivii » David Popovici, marele câștigător! Cum arată lista completă

Au fost premiați 20 dintre cei mai buni performeri, cu rezultate excepționale de-a lungul anului, care au plasat clubul Steaua București în topul european și mondial.

Simona Radiș, sportiva anului pentru CSA Steaua

Titlul de „Sportivul anului 2022” al Clubului CSA „Steaua” a fost acordat, pentru a doua oară consecutiv, Simonei Radiș (canotaj), dublă campioană mondială la probele 8+1 și dublu vâsle și dublă campioană europeană la aceleași probe în competițiile din 2022.

„Îmi doresc ca în următorii ani să am nişte rezultate speciale. Să uimesc prin performanţele mele pentru că îmi doresc să devin un mare sportiv şi un exemplu pentru toate generaţiile din urmă. 

La Jocurile Olimpice de la Paris îmi doresc să triplez (n.r. - să câştige trei titluri olimpice), ceva ce nu a mai făcut nimeni în canotaj. Nici nu ştiu dacă se poate face, pentru că programul este extrem de dificil. Dar este o nebunie a mea", a spus Radiş pe scenă.

Laureații anului 2022 la CSA Steaua: 

  • Șerban Călin (canotaj) - „Managerul anului”
  • Vlad Stancu (natație), dublu campion și dublu vicecampion european, precum și o medalie de argint și două de bronz la Campionatul Mondial - „Juniorul anului” 
  • Cătălin Chirilă (kaiak canoe), campion mondial și european la proba de 1.000 m, vicecampion mondial și medalie de bronz la campionatul european la proba de 500 - „Revelația anului”
  • Echipa de polo masculin, campioană națională și câștigătoarea Cupei României - „Echipa anului”

Toată lumea este conștientă că, pentru a ajunge la acest nivel, traseul parcurs este, de cele mai multe ori, extraordinar de greu. Și în ciuda muncii asidue, nu toți obțin întotdeauna o medalie. Vă prețuim deopotrivă pe cei care ați cules laurii victoriei, cât și pe cei care au năzuit spre acest ideal
- Angel Tîlvăr, ministrul apărării naționale

George Ogăraru, despre Cupa Mondială din Qatar: „Mă așteptam la o asemenea finală”

Ștefan Iovan, despre parcursul Argentinei la Campionatul Mondial: „Au demonstrat că sunt o echipă constantă”

VIDEO. Nume importante din fotbalul românesc prezente la Gala celor de la CSA Steaua

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

Atacantul dorit de CSA Steaua merge în probe la CS Universitatea Craiova: „E foarte talentat, puternic, cu poftă de gol!”
PROBE
Atacantul dorit de CSA Steaua merge în probe la CS Universitatea Craiova: „E foarte talentat, puternic, cu poftă de gol!”
CSA Steaua a renunțat la un jucător: „A fost o experiență scurtă, dar frumoasă”
CSA STEAUA
CSA Steaua a renunțat la un jucător: „A fost o experiență scurtă, dar frumoasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
forumeer
forumeer  •  22 Decembrie 2022, 15:59
Postat de raul1985 pe 17 Decembrie 2022, 05:30

Huoooo. Pacionel a fost cel mai bun sportiv din cadrul CSA. Rusinica Mapn.....

Toti sunt sportivii Stelei, ***! Noi, stelistii, tinem cu toate echipele si toti sportivii clubului, nu doar cu baietii de la fotbal. Vezi de tulcea ta acolo :))!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raul1985
raul1985  •  17 Decembrie 2022, 05:30

Huoooo. Pacionel a fost cel mai bun sportiv din cadrul CSA. Rusinica Mapn.....

atthur
atthur  •  16 Decembrie 2022, 23:41

Ceeee???? "Secția de fotbal"?????1,2,3,ȘI!!!!!!Haaaaaa,haaaaa,haaaaaa!!!!!!Băi, dar chiar ați înnebunit????? "secția de fotbal"....poate gaura neagră din bugetul țării, fără obiectiv,cu doar 500 de proști talpanisti suporteri,beneficiari ai unui super-stadion făcut din banii (și) ai mei și dat de-an proasta de dancu la nulitatile ALEA....RUȘINE și SCÂRBĂ ABSOLUTĂ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează