FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Cum a reușit Chindia Târgoviște să promoveze de pe primul loc » Secretul lui Viorel Moldovan: „Am fost impecabili”

FOTO: Facebook Chindia Târgoviște // Chindia a promovat în Liga 1 din postura de lider al ligii secunde
FOTO: Facebook Chindia Târgoviște // Chindia a promovat în Liga 1 din postura de lider al ligii secunde

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 17:34

Chindia Târgoviște a promovat în Liga 1 din postura de lider al ligii secunde, iar Viorel Moldovan a explicat care au fost atuurile echipei sale.

Cu Viorel Moldovan la cârma echipei, a reușit să promoveze în Liga 1, după ce în anul precedent a pierdut barajul cu FC Voluntari. Tehnicianul a dezvăluit care este secretul performanței de la Târgoviște.

„Este meritat acest loc 1. Avem o linie de clasament extraordinară. Băieţii merită felicitări, au muncit pe brânci pentru această performanţă. Sunt enorm de bucuros că am adus Chindia pe primul loc.

Ar trebui remarcate şi unele schimbări care s-au făcut. În iarnă am fost cumpătaţi, echilibraţi, am adus elementele necesare care au adus un plus de calitate şi valoare. Trebuia să echilibram lotul pentru că a fost un campionat de anduranţă. A fost foarte important şi nucleul de jucători pe care l-am avut în debutul sezonului. Un campionat nu-l câştigi cu două jocuri. Noi am fost impecabili, am fost foarte inspiraţi şi inteligenţi. Nu am risipit bani fără măsură.

Am avut foame, asta ne-a diferenţiat. Am reuşit să formăm un grup unit, care să tragă în aceiaşi direcţie. Sunt mândru de băieţii mei că au continuat după atâţia ani. An de an am fost acolo. Nu a fost uşor să iei o echipă care a pierdut barajul, pentru că erau căzuţi din punct de vedere psihic. Mentalul a fost foarte important şi am lucrat mult la mental. Unitatea grupului şi cea a lotul au făcut diferenţa. S-a creat şi concurenţa benefică”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit liga2.prosport.ro.

În ceea ce privește viitorul echipei, Viorel Moldovan și-a pregătit strategia pentru a face o figură frumoasă în Liga 1: „În momentul de faţă vreau să savurez această promovare. Nu vom face risipă. Am un grup unit şi mă bazez pe el. Vrem sa creăm o echipă competitivă pentru Liga 1”.

27de victorii a obținut Chindia în acest sezon al Ligii 2

4 meciuri au pierdut jucătorii lui Viorel Moldovan

7 egaluri au înregistrat dâmbovițenii

VEZI ȘI:

EXCLUSIV „Mbappe de Colentina”, noul puști minune din fotbalul românesc » Remarcatul lui Dumitru Dragomir își spune povestea: „M-a ajutat cine a putut, acum trebuie să fiu echilibrat”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează