FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste tare pentru Dinamo înaintea luptei pentru promovarea directă: oficial, a primit răspunsul pentru licența sportivă!

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 16:50 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 16:57

Oficialii de la Dinamo au fost informați astăzi că gruparea din Ștefan cel Mare a primit licența pentru Liga 1, chiar înaintea partidei cu Politehnica Iași, din Copou

Dinamo a primit un boost de încredere înaintea confruntării de la Iași, de duminică, de la ora 13:00. Astăzi, roș-albii au primit o veste oficială din partea federalilor, faptul că Dinamo a primit licența sportivă pentru Liga 1.

”Da, totul este în regulă în privința licenței, răspunsul a fost pozitiv”, a transmis Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru Gazeta Sporturilor.

Reprezentantul administratorului juridic al lui Dinamo era optimist vizavi de faptul că formația lui Ovidiu Burcă va obține licența pentru a juca în noul sezon din Liga 1, dacă va obține promovarea. Încă de acum nouă zile.

„Câinii” iau cu asalt Iașiul! Câți dinamoviști vin să sărbătorească eventuala promovare în Copou
DINAMO
„Câinii” iau cu asalt Iașiul! Câți dinamoviști vin să sărbătorească eventuala promovare în Copou

„Faptul că s-a obținut licența e un lucru îmbucurător. Banii necesari au fost aduși de acționarul Red&White și s-au introdus în societate, plătindu-se obligațiile financiare. Nu o să vorbesc despre sume. S-a plătit necesarul pentru obținerea licenței.

S-au plătit sumele necesare. În mare măsură s-au achitat datoriile, într-o altă măsură s-au făcut înțelegeri pentru amânarea plății. S-au rezolvat problemele, de moment”, a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport, pe 10 mai.

Citește și alte știri din lumea fotbalului:

Toleranță zero trișorilor!

EXCLUSIV Invazie roș-albastră la Ovidiu! Aproape 300 de fani ai FCSB în stadion, peste 1.500 în afara arenei

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
creeperno807
creeperno807  •  19 Mai 2023, 22:51

Urmeaza haircut-ul

Eu2306
Eu2306  •  19 Mai 2023, 21:07

Iar vor falimentarii astia sa vina in A? Cum dracu au luat astia licenta cu datorii garla ...eu tot nu imi dau seama... Iar nu sunt in stare sa faca bani de o deplasare

steauadinliga1
steauadinliga1  •  19 Mai 2023, 18:54
Postat de brentford pe 19 Mai 2023, 18:44

Ti-a raspuns mai jos randoom. Observ ca nu prea te are la inima. Trimite-i flori si o cutie de bomboane de ciocolata,ca vad cat de recalcitrant este. Eventual un Anti Carcel pentru muschii scaleni,poate chiar un Xanax sa se mai domoleasca "umpic".

vezi ca blatistii de la brentfod la fel cai si blatisti de la vitan barzesti au facut ceva ilegal in ultima perioada. ghici ce? ha ah ha.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează