FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Un fost internațional e siderat de situația lui Dinamo: „Conducătorii și-au făcut numărul și-au plecat” + Atac la jucătorii României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 08:13 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 09:15

Ovidiu Stângă, 49 de ani, fost selecționer la naționalele de juniori ale României, este siderat de ceea ce s-a întâmplat atât la prima reprezentativă, cât și la Dinamo, echipă cu care a fost campion al Divizie A în 2002. 

În prezent, olteanul e stabilit de ani buni în Olanda, la Eindhoven, unde a fost campion cu PSV. Este director tehnic la centrul de juniori la Al Sadd, în Qatar, dar este în continuare atent la fotbalul românesc.

Dorin Șerdean le dă o veste teribilă fanilor lui Dinamo: „Falimentul este o chestiune de timp!”
DINAMO
Dorin Șerdean le dă o veste teribilă fanilor lui Dinamo: „Falimentul este o chestiune de timp!”

Ovidiu Stângă: „Conducătorii și-au făcut numărul și-au plecat de la Dinamo”

„E dureros ca un nume mare ca Dinamo să ajungă în situația de acum. E vina conducătorilor, și-au făcut numărul și-au plecat! Au avut oameni de valoare în club, dar i-au îndepărtat. Știți cum e? 

Din femeie frumoasă a ajuns una de pe stradă... Greul de acum începe, țineți minte ce vă spun! Din păcate, nu doar Dinamo e într-o situație gravă, ci tot fotbalul românesc. Va fi problemă mare la «B». Numai jucător sau antrenor să nu fii la Dinamo! 

Dacă e să joace Caracalul cu Bragadiru, nu vine nimeni la meci. Dacă joacă ăia de la Caracal cu Dinamo, vine tot orașul, iar tu trebuie să ai echipă ca să-i bați. Trebuie să ai valoare, degeaba te mai ajută arbitrul sau vântul la un meci sau altul”, a reacționat Ovidiu Stângă pentru GSP.ro. 

Ovidiu Stângă: „La națională stai după niște jucători care nu se mai maturizează”

Prima reprezentativă, antrenată acum de Edward Iordănescu, a pierdut la zero cu Muntenegru (0-2) și cu Bosnia (0-1), în grupa de Liga Națiunilor.

„Și echipa națională... Slab, slab, slab! Am și eu mândria mea, naționala ne reprezenta, dar e dureros. Stai după niște jucători care nu se mai maturizează, dar stăm după ei, mofturi! Ce-au sădit, aia au cules. 

Incompetență, relații, lucruri urâte, nu se mai lucrează, nu se mai fac selecții ca lumea, nu se mai promovează cine trebuie promovat!”, a mai spus olteanul, fost component al Generației de Aur.

Ungurii nu au investit doar în Ungaria, ci și în România. Uitați-vă la Miercurea Ciuc, campioană la juniori! Ei pot investi la noi, dar noi nu putem investi în țara noastră, e groaznic! 

- Ovidiu Stângă

24 de selecțiia bifat Ovidiu Stângă în naționala României în perioada 1993-1998

VIDEO Andrei Cordoș a povestit cum a fost dat afară de la Dinamo: „Aveam o istorie cu Daniel Stanciu”

Citește și:

Răzvan Zăvăleanu, răspuns halucinant la întrebarea „Câți jucători mai sunt la Dinamo?” + Cât de mare este riscul falimentului și cine va numi noul antrenor

Situație neverosimilă pentru omul care devine #1 în poarta lui Dinamo: doarme la Săftica, fiindcă n-are bani de chirie în oraș!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  11 Iunie 2022, 22:42

Praful si pulberea de fotbalul romanesc s-a ales!

rocky5
rocky5  •  11 Iunie 2022, 15:02

Tot fotbalul nostru este pe butuci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează