FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Marius Niculae nu-i dă șanse lui Dinamo: „E greu să revină în Liga 1”

Articol de , - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 22:57 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 00:20

Marius Niculae, fost jucător și conducător la Dinamo, a vorbit despre situația clubul alb-roșu, locul 8 în Liga 2, la 4 puncte de play-off.

Fostul jucător consideră că trupa lui Ovidiu Burcă nu poate spera la promovare în acest sezon, ca urmare a interdicției de a face transferuri. În plus, „Săgeată” nu crede că formația alb-roșie poate găsi curând un investitor.

VIDEO Marius Niculae: „E greu pentru Dinamo să promoveze”

„E greu pentru Dinamo să promoveze. Am înțeles că nu mai poate face transferuri. Îi va fi foarte foarte greu. 

Pentru promovare îi mai trebuie câțiva jucători de valoare. Cel puțin pe bancă, astfel încât să scadă nivelul când se fac schimbări. 

Dacă nu a găsit investitor în Liga 1, mi-e greu să cred că va găsi în Liga 2, dar speranța moarte ultima. Sper că se va găsi cineva să vină și să ducă echipa acolo unde îi e locul”, a spus Marius Niculae.

Dinamo are interzis la transferuri

Dinamo a primit din nou interdicție la transferuri din partea FIFA. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, speră să scape de sancțiune până în ianuarie, când se va deschide fereastra de mercato de iarnă. 

Iacob pune sancțiunea FIFA pe seama unor litigii câștigate de foști jucători ai lui Dinamo înainte de ultima intrare în insolvență (2021). 

„Este adevărat, avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns. Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri aceeași problemă. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O să rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a declarat Iacob, conform as.ro.

Citește și:

TVR a luat prima decizie în cazul lui Marian Olaianos, după dezvăluirile GSP » Comentatorul acuzat că și-a bruscat o colegă nu mai merge la Mondialul din Qatar

Imagini incredibile: Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! De la ce ar fi plecat scandalul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  15 Noiembrie 2022, 21:02
Postat de mihneailie030 pe 15 Noiembrie 2022, 05:49

Chiar dacă revine, la cum joaca, nu face față. Lotul e subțire, va fi iar ciuca bătăilor.

Dinamo va fi multa vreme sursa de umor. Daca va trece prin ce a trecut Rapid, Petrol U cluj are sanse de a reveni o echipa serioasa.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  15 Noiembrie 2022, 10:57

Pentru promovare îi mai trebuie câțiva jucători de valoare. Cel puțin pe bancă, astfel încât să scadă nivelul când se fac schimbări. mama ei de geografie!

mihneailie030
mihneailie030  •  15 Noiembrie 2022, 05:49

Chiar dacă revine, la cum joaca, nu face față. Lotul e subțire, va fi iar ciuca bătăilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează