FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Revine Șerdean! A câștigat procesul cu Dinamo și trebuie repus în funcție + Suma pe care trebuie să i-o achite clubul

Dorin Șerdean
Dorin Șerdean

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 17:39 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 18:02

Dorin Șerdean, 53 de ani, a câștigat procesul cu Dinamo și va reveni cât mai curând posibil la serviciu! Omul de afaceri din Alba Iulia a primit astăzi câștig de cauză din partea Curții de Apel pentru a fi repus în funcție, considerându-se că îndepărtarea lui a fost făcută nelegal.

Totodată, acționarul majoritar din acte al grupării are de primit de la Dinamo suma de 8.330 de lei, cheltuieli de judecată efectuate în apel.

S-a întors în Ștefan cel Mare după nouă ani și anunță: „Vreau play-off-ul, apoi promovarea!”
TRANSFER
S-a întors în Ștefan cel Mare după nouă ani și anunță: „Vreau play-off-ul, apoi promovarea!”

Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo și trebuie repus în funcție!

Problema rămâne în ce funcție, mai exact, va fi repus Dorin Șerdean. Întrucât Dinamo a intrat în insolvență, și a demarat procesul de insolvență, în vara 2021, iar funcția pe care o ocupa ardeleanul, cea de manager executiv, nu mai există în cadrul grupării! 

Administratorul judiciar a încercat să amâne cât se poate de mult revenirea lui Șerdean, doar că, la capătul mai multor procese, afaceristul a avut câștig de cauză.

El nu poate reveni în funcția ocupată acum de administratorul special Vlad Iacob, este cu totul altceva”, au transmis oficialii bucureștenilor.

Ce spun oficialii lui Dinamo despre Șerdean: „Să revină, dar cu bani”

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a transmis în mai multe rânduri că-l așteaptă oricând pe Șerdean să revină cu bani la gruparea pe care o deține în acte. 

Oficialii din Ștefan cel Mare au reiterat acest detaliu, mai ales că se apropie ziua de 15 februarie, când ar trebui achitate salariile către jucători și angajați, pentru a nu se ajunge la două luni de restanțe.

„Poate veni oricând, dar cu bani. Este așteptat cu brațele deschise, mai ales că se apropie ziua de salariu”, au precizat dinamoviștii.

În cazul meu este vorba de o chestiune de onoare, de principiu. E dreptul meu, o reparație morală, pentru că ce s-a întâmplat nu a fost nici corect și nici legal. Vreau să iasă la lumină nedreptatea. Am fost dat afară pentru abateri grave, cum pot sta eu cu această pată.

- Dorin Șerdean, pentru PlaySport

Mai multe știri din Liga 2: 

Cum s-a terminat amicalul lui Dinamo cu echipa secundă a Farului + primul „11” folosit de Burcă și ce l-a deranjat pe tehnician: „Sunt supărat”

S-a ales praful, în ciuda investitorului anunțat de Gigi Becali: „M-a sunat și mi-a spus că totul s-a terminat”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (42)
eddymaster
eddymaster  •  11 Martie 2023, 19:13
Postat de dany779 pe 21 Februarie 2023, 16:28

Mă minunez cat de deștepți vă dați uni daca are majoritatea el este cel care trebuie să plătească angajații comentați uni sa vă găsiți în seamă daca era chestia asta în o alta oricare tara nenea asta era obligat să plătească salari daca tot are majoritatea însă in tara asta e fiecare care are relații și uite așa

fals. in nicio tara nu exista prostia pe care ai spus-o tu. ce,daca eu sunt actionar minoritar la tesla pot sa il oblig pe elon musk sa bage toti bani in tesla?

eddymaster
eddymaster  •  11 Martie 2023, 19:12
Postat de gigi.debelihu pe 17 Februarie 2023, 13:51

Cum puteți lăsa aberațiile gigistului prostalau ne istet10, și să moderați excesiv celelalte mesaje!?? Incredibil !!

pentru ca spune adevarul si voi mintiti.

dany779
dany779  •  21 Februarie 2023, 16:28
Postat de eddymaster pe 13 Februarie 2023, 20:11

in ce tara vitan barzesti chiar daca este in faliment nedeclarat si nu a platit nicio datorie nu este nici macar depunctat in timp ce sibiul pentru o datorie minuscula pe care oricum a platit-o intre timp este depunctata cu 9 puncte. este exact invers,ce face serdean este normalitate ce faceti voi nu este. hai cu desfiintarea.

Mă minunez cat de deștepți vă dați uni daca are majoritatea el este cel care trebuie să plătească angajații comentați uni sa vă găsiți în seamă daca era chestia asta în o alta oricare tara nenea asta era obligat să plătească salari daca tot are majoritatea însă in tara asta e fiecare care are relații și uite așa

Vezi toate comentariile (42)
Comentează