FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 1-2

Previziune sumbră după scenele șocante de la Dinamo - Steaua: „Dacă nu se oprește sălbăticia asta, vor fi și morți”

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre scenele șocante de la Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2. +20   FOTO
Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre scenele șocante de la Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 10:09 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 11:00

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre scenele șocante de la Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2.

Cu 40 de minute înainte de meci, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a liniști spiritele în tribune. Apoi, la pauză, forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i opri pe ultrașii Stelei, care au sărit la bătaie. 

Imagini șocante de la bătaia dintre ultrașii Stelei și jandarmi » Forțele de ordine înghesuite și lovite cu scaune, garduri și extinctoare
Dinamo - CSA Steaua
Imagini șocante de la bătaia dintre ultrașii Stelei și jandarmi » Forțele de ordine înghesuite și lovite cu scaune, garduri și extinctoare

Imaginile sunt de-a dreptul șocante, cu steliștii care aruncă cu scaune, extinctoare și garduri ă direcția jandarmilor. În repriza secundă, ultrașii celor două echipe au ajuns în tribuna 1, unde s-au luat la bătaie. 

Dumitru Dragomir: „Dacă nu se oprește sălbăticia asta, vor fi și morți”

„O parte din ei sunt sălbatici. Dacă nu se oprește sălbăticia asta, vor fi și morți. E o complicitate cu forțele de ordine, cu paparazzi. 

Până nu se face ca în Anglia... Nu mai ridică unul glasul în stadion. Cum ai ridicat glasul, te-a și luat. Dacă nu se oprește huliganismul, se alege praful de țara asta. Huliganii trebuie stopați”, a declarat Dumitru Dragomir, la „Digi Sport Matinal”.

Dumitru Dragomir a făcut legea anti-huliganism

În 2007, Dumitru Dragomir, care era președintele LPF, a propus o lege împotriva violențelor pe stadioane. Legea 4/2008 a fost publicată în Monitorul Oficial și încă se află în vigoare.

„Acum vreo 12-13 ani am fost hulit de toată lumea. Am drept de autor asupra legii, doar că nu se pune în practică. A fost pusă în practică o perioadă, pe timpul generalului Antonescu, dar jandarmii n-au mai avut curajul să intre în unii sălbatici.

Dacă s-ar aplica, am avea și noi fotbal pe stadioane și ar fi suporteri mulți. În proporție de 30% se aplică și acum. De ce nu se aplică? Nu e unul care să dea cu biciul la Jandarmerie să aplice legea, le e frică”, a mai spus Dragomir, conform sursei menționate.

Citește și:

Oprița, glumă deplasată după incidentele din derby: „Mă rugau să promovăm că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine”

Spectacol de Liga 1 în Dinamo - Steaua » Scenografii impresionante + mesaje acide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  11 Septembrie 2022, 08:18
Postat de adriann_ pe 10 Septembrie 2022, 19:22

Canta la alta masa postacel, ar da ciobanul tau ani din viata sa se poata lauda echipa lui fara nume/culori/palmares cu PALMARESUL INTERBELIC AL RAPIDULUI. Invata naibii sa citesti si pe urma pune mana pe cartea de istorie, sa nu te mai auto-umilesti in public cu template-uri proaste pe care vi le da la misto subinginerul puscarias. Ala care n-a facut parnaie si pentru "lovire si alte violente" doar din cauza coruptiei din Romania...

Poți să ne ajuți cu palmaresul interbelic? Adică titluri etc? Am căutat și nu aveți vreun titlu. Văd că vă lăudați cu campionate nerecunoscute gen campionatul Ardealului reîntregit etc. Are FCSB mult mai multe rezultate decât toată istoria voastră. Adică cea reală nu cea coafata!

creeperno807
creeperno807  •  10 Septembrie 2022, 22:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cronos666
Cronos666  •  10 Septembrie 2022, 21:12
Postat de ucluj2011 pe 10 Septembrie 2022, 17:54

Mai taci bă că ești prost de bubui. Are dreptate Adeiann , și tu știi asta. De comuniști VOI ați fost înființați bă. Și susținuți de ei până în pânzele albe. HUOOOOO aberantule!

*** ***-***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează