FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - CS MIOVENI 4-2

Eugen Trică, după ce FC U Craiova s-a dus la 7 puncte de locul 3: „Încă nu am realizat nimic!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 22:27 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 22:37

După 4-2 cu CS Mioveni, Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova 1948, a avut un discurs reținut și a spus că lupta pentru promovare nu este încheiată.

Oltenii sunt lideri în Liga 2 și au 7 puncte avans față de CS Mioveni, locul 3, cu 4 etape rămase de jucat din play-off, însă tehnicianul îi îndeamnă pe fani să fie precauți, chiar dacă etapa viitoare, la Timișoara, echipa lui ar putea obține matematic promovarea. 

„Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit poate una dintre cele mai bune echipe, care a jucat organizat și care știe ce vrea. Sunt foarte fericit, a fost un meci foarte bun.

Am luat un gol rapid, în minutul 2, iar dacă mă gândesc că Blănaru a avut o fază identică în repriza a doua, pot spune că portarul Mogoșanu a fost artizanul victoriei. Dacă se făcea 2-0, nu cred că mai întorceam. La pauză le-am zis jucătorilor că dacă vom da un gol vom întoarce scorul.

Șansele de promovare sunt de 50-60%. Mai sunt etape de jucat, iar Mioveni nu a depus armele. Până nu suntem matematic campioni, nu putem fi liniștiți. Campionatul încă se joacă. Trebuie să fim precauți, să jucăm foarte bine și să luăm toate punctele.

Deocamdată nu am realizat nimic! Mai sunt foarte multe puncte de pus în joc”, a spus Eugen Trică la Look Sport+.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

FC U Craiova 1948, pas imens către Liga 1! Oltenii au revenit cu CS Mioveni într-o repriză nebună » Clasamentul din play-off-ul Ligii 2

Arbitraj DEZASTRUOS în FC U Craiova - CS Mioveni! Două goluri din ofsaid în Bănie

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
george_br
george_br  •  01 Mai 2021, 12:13

Ca sa nu mai vorbim de offside-ul ala de 2 metri din care Mioveniul a reintrat in meci... Se vede de la o posta ca Mioveniul e o echipa protejata, impinsa de la spate. Dom' primar sa traiasca!

george_br
george_br  •  01 Mai 2021, 12:08
Postat de fibra pe 01 Mai 2021, 09:10

Mai Trica fara Frica acum arbitrajul a fost excelent, nu? Era greu sa castigati daca asistentul nu va avantaja. pana si Orbulet ar fi ridicat fanionul. Oricum sa va pregatiti sa luptati sa nu retrogradati din Liga I .

Ai vorbit exact ca proasta-n targ! Chiar daca a fost o unghie de offside, a fost cu siguranta o eroare umana, des intalnita pe orice stadion unde nu exista "var". Nu se pune problema unei erori "cu interes", asa cum au fost unele, chiar in L2 si culmea(!), chiar in favoarea aceleiasi echipe (Mioveni) in doua meciuri consecutive( cu Petrolul si cu Craiova).

1948
1948  •  01 Mai 2021, 10:03
Postat de fibra pe 01 Mai 2021, 09:10

Mai Trica fara Frica acum arbitrajul a fost excelent, nu? Era greu sa castigati daca asistentul nu va avantaja. pana si Orbulet ar fi ridicat fanionul. Oricum sa va pregatiti sa luptati sa nu retrogradati din Liga I .

s ar fi terminat egal, incerci sa spui , nu i asa?un rezultat care ne ar fi convenit, 4 p avans si 4 meciuri ramase. Evident ca in primul an, asta va fi grija, salvarea de la retrogradare. Suntem o echipa minune, venita din L4, nu ca altele.Dupa ce am fost dezafiliati samavolnic am reinviat, ca pasarea phoenix. Suntem aceeasi , ca odinioara. Liga 1 e cam plictisitoare. Nici nu scoti bine nasucul pe usa si iti da Tbilisi cu terenul in cap, Zau, ce rost mai are toata zbaterea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează