FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - CSA STEAUA 1-0

VIDEO Liga 2, etapa #5 din play-off. Buzăul bate Steaua și e la un punct de Dinamo! Final incendiar, cu două „roșii” » Clasamentul actualizat

Liga 2, etapa #5. FC Buzău - CSA Steaua, al doilea meci din play-off, live
Liga 2, etapa #5. FC Buzău - CSA Steaua, al doilea meci din play-off, live

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 14:22 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 15:11

FC Buzău s-a impus în fața Stelei, scor 1-0, într-o partidă din runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2. 

Programul complet din Liga 2

Steaua, înfrângere la Buzău contra Gloriei

Nu a fost o zi fastă pentru elevii lui Daniel Oprița, care veneau după victoria din derby-ul cu Dinamo. Prima repriză a fost una în care „militarii” au avut două ocazii de gol. 

Mai întâi Chunchukov l-a pus la încercare pe Rusu, în minutul 11, pentru ca Adi Popa să fie aproape de deschiderea scorului în minutul 35, când fundașii gazdelor s-au bâlbâit la o minge ajunsă aproape de poarta proprie. 

Partea a doua a aparținut în totalitate trupei lui Adrian Mihalcea, care a avut nu mai puțin de 4 ocazii mari de a marca. Mai întâi, Gaitan l-a pus a încercare pe Dincă cu un șut plasat de la marginea careului, dar portarul Stelei a reținut cu emoții, în minutul 50. 

Zece minute mai târziu, Lazăr a fost cât pe ce să profite de o ieșire haotică a lui Dincă din poartă. În minutul 62, Sampaio a trimis puțin pe lângă poarta Stelei, cu un șut plasat. 

Gazdele au dat lovitura în minutul 71, când uruguayanul Ariel Lopez a scăpat de marcajul fundașilor Stelei și a deschis scorul cu o lovitură de cap. 

Gloria Buzău a avut o oportunitate de a-și dubla avantajul în minutul 90, când același Lazăr a driblat cu ușurință doi adversari și a șutat milimetric pe lângă poarta Stelei. 

S-a terminat 1-0 pentru Gloria Buzău, formația care are acum 37 de puncte și ocupă locul 5, la numai un punct de Dinamo. Steaua rămâne lider, cu 47 de puncte, unul peste Poli Iași. 

Clasamentul din play-off

Final: FC Buzău - CSA Steaua 1-0 

  • A marcat: A. Lopez (71)
  • În minutul 87, Adrian Mihalcea, antrenorul gazdelor, a fost eliminat. Nu va sta pe bancă la meciul cu Dinamo, de acasă, de pe 1 mai. Brazilianul Sampaio a fost și el eliminat în minutul 90, pentru cumul de galbene. Și el va absenta la meciul cu Dinamo. 
  • Click AICI pentru statistici!
  • Video cu fazele importante

  • Min 90+5: Final de partidă! Gloria Buzău se impune în fața Stelei și se apropie la un punct de Dinamo în clasamentul din play-off
  • Min 90: Ocazie Gloria Buzău! Lazăr a driblat cu ușurință doi adversari și a șutat milimetric pe lângă poarta Stelei
  • Min 71: Gol Gloria Buzău! Lopez scapă de marcajul fundașilor Stelei și marchează cu capul, din lovitură de la colțul terenului
  • Min 62: Altă ocazie pentru gazde! Sampaio șutează puțin pe lângă poarta Stelei, de la marginea careului
  • Min 60: Șansă pentru Gloria! Dincă iese haotic din poartă, iar Lazăr este aproape de a marca, dar șutul lui este blocat de pe linia porții
  • Min 50: Ocazie pentru gazde! Gaitan îl pune la încercare pe Dincă cu un șut plasat de la marginea careului, iar portarul Stelei reține cu emoții
  • Min 46: A început repriza a doua
  • Min 45+1: Pauză la Buzău! Gloria Buzău și Steaua se află la egalitate, 0-0
  • min 35: Ocazie pentru Steaua! Adi Popa este aproape să profite de o gafă a defensivei buzoiene, dar este în cele din urmă este blocat
  • min. 11: Chunchukov șutează la colțul scurt, dar Rusu respinge
  • min. 9: Ocazie importantă de gol a lui Blejdea
  • 12:32 A început meciul!

FC Buzău - CSA Steaua, echipe de start: 

FC Buzău: Rusu - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu - Ariel Lopez, Gaitan - Angelov, Sampaio, Blejdea - Boiciuc
Rezerve: Horeboiu - Marku, Şuteu, Godwin, Lazăr, Alexandru, Greu, Pandele, Uţiu
Antrenor: Adrian Mihalcea

CSA Steaua: Dincă - Drăghici, Sabău, Beța, Corbu - Ad. Popa, Balgiu, Enceanu, Bodișteanu - Chunchukov, Chipirliu
Rezerve: Iancu, Mihăescu, Ilie, Oroian, E. Pacionel, Bărbulescu, Raicu, Ciocoteală, Trică
Antrenor: Daniel Oprița

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Pucheanu Florin (Ulmi), A2: Ilinca Cristian Daniel (Craiova)

Dragoș Militaru țintește locul 5 după înfrângerea cu Oțelul și critică arbitrajul: „S-a stat foarte mult pe jos. Trebuiau date 10 minute de prelungiri și 2 «roșii»!”
unirea dej - oțelul galați 0-1
Dragoș Militaru țintește locul 5 după înfrângerea cu Oțelul și critică arbitrajul: „S-a stat foarte mult pe jos. Trebuiau date 10 minute de prelungiri și 2 «roșii»!”
„Dăm culoare tribunelor” » Acțiune inedită a clubului Dinamo la meciul cu Poli Iași: „Vom avea 5 tricouri semnate de jucători dinamoviști de acordat”
dinamo
„Dăm culoare tribunelor” » Acțiune inedită a clubului Dinamo la meciul cu Poli Iași: „Vom avea 5 tricouri semnate de jucători dinamoviști de acordat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  23 Aprilie 2023, 07:54
Postat de tictictic pe 22 Aprilie 2023, 16:31

Nenea janta, noi toti iti intelegem suferinta si suntem alaturi de tine si de tristetile tale. Evident, pe la diviziile inferioare de amatori se gasesc frecvent si portari fara valoare, si jucatori degeaba, iar CSA Talpan nu face exceptie. Insa, capul sus, ca nimic nu e pierdut... ba o lege schimbata, ba un Dincu, ba un Burleanu, ba un ministru, ba un general, ba o "onorata instanta", ba niste servicii sensibile, ba niscaiva politicieni... ceva, ceva din toate astea s-or gasi si pentru tine, ca sa nu mai plangi in pumni; sa-ti traiesti si tu o viata reala si normala... Ca daca ajungi la TAS si te bazezi doar pe asta, cheltui banii de pomana si suferinta ta va deveni patologica...:))) Jenant; niciun stelist cu pedigree n-a trait in viata lui Steaua jucand in diviziile inferioare! Altfel, spor la batut campii pe-aici!

l-ai facut sa planga din nou..

garybusy
garybusy  •  22 Aprilie 2023, 23:23
Postat de bibi.gecali pe 22 Aprilie 2023, 18:24

Tăntălica, pai nu ati voi gigistii pe Ghencea??/...De unde sa aiba SUD-ul 8,000 de suporteri???...N-ati fost voi gigistii in tribune??...Acum va dati revolutionari ca tineti cu fcsb:::,,,Mari *** si *** de oameni mai sunteti!!

nu se da bah nimeni revolutionari. aproape toti stelisti din tara sustin Steaua din liga 1. cu clona csa tin doar rudele jucatorilor.

creeperno807
creeperno807  •  22 Aprilie 2023, 22:44

Nu ma asteptam!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează