FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL Jucătorul care a reziliat contractul cu Dinamo și-a găsit echipă: „Avem avantajul că suntem nou-promovați, nu ne știe lumea, deci putem face surprize”

Geani Crețu
Geani Crețu

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 13:10 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 13:22

Mijlocașul Geani Crețu (23 de ani) a reziliat contractul cu Dinamo la finalul lunii august, iar acum a semnat cu CSM Alexandria.

Crescut de roș-albi, el se întorsese în această vară la Dinamo după ce sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut la FC Argeș. 

A intrat în meciul de Liga 1 cu Petrolul și în cel de Cupă cu Metaloglobus, dar Ovidiu Burcă a decis să mizeze pe alți jucători în banda dreaptă și în centru, acolo unde poate evolua Crețu.

Astfel, fotbalistul a semnat cu CSM Alexandria, nou-promovată în Liga 2, acum pe locul 17: „Sunt convins că vom face treabă bună la Alexandria. 

Avem avantajul că suntem nou-promovați, nu ne știe lumea, deci putem face surprize. Pentru cariera mea, CSM Alexandria este o bornă importantă și sper să ajut echipa cât mai mult”.

47 de meciuriși un gol are Geani Crețu pentru Dinamo

Bursa transferurilor la Dinamo

  • Antrenor: Ovidiu Burcă (confirmat)
  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (liber)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)
  • Plecări: Alin Buleică, Marius Tomozei (final de contract), Alin Șerban (final de împrumut - a revenit la CS Mioveni), Alin Demici (final de împrumut de la Rapid - a ajuns la CS Dinamo), Denis Oncescu (împrumutat la Chiajna), David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (împrumutați la CS Dinamo), Vlad Stanciu, Alex Stoian (împrumutați la Unirea Alba Iulia), Alex Pop (Concordia), Cristi Ionescu (împrumutat la CS Blejoi), Andrei Florescu (împrumutat la Progresul Spartac), Geani Crețu (a reziliat contractul)

VIDEO Andrei Nicolescu: „Cupa este un obiectiv pentru noi în acest sezon, putem trece de grupe”

Mai multe articole despre Dinamo: 

Ghezali despre înfrângerile lui Dinamo din derby-uri: „A fost frustrant. Nu-mi place să pierd!” + „Jucătorii din prima ligă sunt mai inteligenți”
dinamo
Ghezali despre înfrângerile lui Dinamo din derby-uri: „A fost frustrant. Nu-mi place să pierd!” + „Jucătorii din prima ligă sunt mai inteligenți”
Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe Arena Națională. Unde vor să se mute „câinii”: „E prima opțiune”
dinamo
Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe Arena Națională. Unde vor să se mute „câinii”: „E prima opțiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează