FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

Gigi Becali și-a dat bijuteria » MM Stoica îl vedea noul Florin Cernat

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 16:32

Emilian Pacionel (17 ani) a fost împrumutat până la vară la Farul Constanța în Liga a 2-a, echipa lui Petre Grigoraș pentru care tocmai a debutat cu un gol împotriva formației secunde a constănțenilor, scor 5-0.

Pacionel era anunțat de Gigi Becali drept unul dintre cele mai mari promisiuni de la FCSB, asta și datorită tehnicii sale foarte bune.

Tânărul fotbalist a debutat la 16 ani pentru echipa mare a roș-albaștrilor în 2017, în victoria cu Sănătatea Cluj, 6-1, din Cupa României, impresionând pe toată lumea.

"Pacionel are 16 ani, figura unui copil de 9 ani, dar vede fotbalul ca un jucător bun de 30 de ani. A avut o evoluție entuziasmantă. Când am fost prima oară cu Dică să-l vedem la juniori, parcă îl priveam pe Florin Cernat", spunea Mihai Stoica după debutul lui Pacionel la seniori.

Pacionel a prelungit pe 5 ani cu FCSB la începutul lui 2018. Tot atunci semnase și Ianis Stoica, cel care a ajuns între timp la Dunărea Călărași.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
1991769474275363
Florin Stoica  •  19 Ianuarie 2019, 20:29

Ma scuzati,nu vreau sa fiu nepoliticos,dar sunteti un pic lipsiti de profesionalism...daca lucrati in presa sportiva si scrieti un articol,va rog sa va documentatia adecvat,este bine ca discutati despre tineri juniori si ii aduceti in discutie,dar din respect pentru Stefan Pacionel cred ca ar trebui sa rectificati acest articol...pentru ca săracul băiat mereu este confundat cu fratele sau si o multime de articole au fost scrise gresit. Pentru a va da informatii exacte voi face aici precizari cu speranta ca pe viitor,nu veti mai gresi si a si dori sa incepeti chiar cu acest articol, deci...situatia este in felul urmator,sunt doi frati cu calităti asemanatoare ambi la Fcsb,Stefan Pacionel,mijlocas central(19 ani,jucător cu talie),care acuma a fost împrumutat 6 luni la Farul,impreuna cu alt coleg Robert Gavrilă(19 ani fundas central/dreapta) si Emil Pacionel(17 ani,tehnic,scund),cel din urmă este încă la Fcsb 2,deoarece vine dupa o perioada de 4-5 luni in care nu a jucat fiind accidentat, el este cel care a fost introdus în meciul de cupa de anul trecut.va multumesc.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Ianuarie 2019, 19:17
Postat de gannicus2014 pe 19 Ianuarie 2019, 18:55

e foarte bine, Pacionel are garantate 2 meciuri cu dinamo in sezonul urmator

Mai degraba cu Steaua, in C.

gannicus2014
gannicus2014  •  19 Ianuarie 2019, 18:55

e foarte bine, Pacionel are garantate 2 meciuri cu dinamo in sezonul urmator

Vezi toate comentariile (9)
Comentează