FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM SLATINA - U CLUJ

VIDEO Golul anului în România?! Execuție în stilul lui Roberto Carlos în Liga 2

Carol Taub a înscris o minunăție de gol / Captură TV Telekom Sport
Carol Taub a înscris o minunăție de gol / Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 13:07 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 14:23

Carol Taub (28 de ani), fotbalistul celor de la U Cluj, candidează pentru cea mai spectaculoasă reușită a sezonului. Fundașul „Șepcilor Roșii” a înscris un gol de excepție în deplasarea de azi la Slatina, unde clujenii s-au impus cu 4-2. 

U Cluj s-a împăcat cu ideea că va mai petrece cel puțin un an în Liga 2. Ardelenii au ratat calificarea în play-off, astfel că restul sezonului îl vor petrece în play-out, acolo unde, conform calculelor hârtiei, nu vor avea probleme cu retrogradarea. Trupa lui Costel Enache a jucat azi primul meci din play-out, pe terenul lui CSM Slatina, unde s-a impus cu 4-2. „Șepcile Roșii” i-au dedicat victoria lui Remus Câmpeanu, legenda care a încetat din viață sâmbătă.

Iar începutul nu a fost deloc bun pentru clujeni, care au primit gol după doar patru minute. Egalitatea a fost restabilită printr-o execuție de excepție. În minutul 27, Carol Taub a prins un trasor în forță de la peste 20 de metri, o execuție ce a adus aminte de Roberto Carlos, fostul mare fundaș al naționalei Braziliei și al lui Real Madrid.

VIDEO Gol de colecție reușit de Roberto Carlos la Real Madrid

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV VIDEO Ovidiu Stîngă, interviu fără ocolișuri după „divorțul” de FC U Craiova: „Am venit să joc fotbal, nu să stau pe jos!” + „Cea mai proastă perioadă, regret puțin că am preluat echipa”

VIDEO Conducerea Rapidului, anunț categoric despre baza Pro Rapid: „Am uitat de ea! Nu va mai fi niciodată a noastră”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  04 Aprilie 2021, 13:47

Aiurea, Roberto Carlos! În afară de faptul că este vorba de o execuţie cu exteriorul, stilul de lovire şi, mai ales, traiectoria mingii nu au nimic în comun cu Roberto Carlos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează