FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE / Alex Ioniță I așteaptă ofertă de la Rapid: „Nu ai cum să refuzi pe cineva care te-a crescut”

Alexandru Ioniță I, la GSP LIVE
Alexandru Ioniță I, la GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 10:50

Atacantul Alex Ioniță I (30 de ani), ultima dată la Sportul Snagov în Liga 2, a dat de înțeles că vrea să revină la echipa lui de suflet, Rapid București. 

 

 

„Mă antrenez cu echipa lui Vali Negru, Progresul 2005 (Liga 4). Sunt liber de contract. Majoritatea echipelor care m-au contactat sunt din Liga 2, dar eu îmi doresc să joc mai sus, pentru că încă pot.

Cei de la Rapid tot au spus că mă vor, că vor face o ofertă, dar nu m-au contactat. Fug de Liga 2, pentru că sunt echipe care... nu sunt Rapid. Pentru Rapid aș face orice. Acolo e un proiect bun, sănătos, mai ales că se implică și primăria.

Rapidul e echipa mea, acolo m-am consacrat ca fotbalist și nu ai cum să refuzi pe cineva care te-a crescut”, a spus Alexandru Ioniță I, la GSP LIVE.

23 de meciuria jucat Alexandru Ioniță I la Sportul Snagov, în sezonul trecut al Ligii 2

10 goluriși 7 pase de gol a reușit Ioniță la Sportul Snagov

Alexandru Ioniță I a jucat la Rapid în trei rânduri: 2006-2008, 2009-2010 și 2012-2013.

Rapid a debutat cu dreptul în Liga 2. Giuleștenii au remizat în primul meci, cel cu Farul Constanța, scor 0-0. Pentru Rapid urmează meciul cu Concordia Chiajna, echipă retrogradată din Liga 1, sâmbătă, 10 august, de la 15:30, în Regie. 

VEZI ȘI:

LIGA 2 // VIDEO FC Argeș - Ripensia Timișoara 1-2 » Nicolae Dică debutează cu stângul pe banca argeșenilor + Două cartonașe roșii după fluierul de final

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
spartcapus
spartcapus  •  07 August 2019, 15:26

Cred ca ar merita o sansa, poate mai are ceva de spus in fotbal!

eugenadi
eugenadi  •  07 August 2019, 15:15

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-i ia lui taicaso o masina sa aiba cu ce sa se deplaseze la serviciu si a renovat casa parintilor :) cineva care chiar stie si cunoaste ;)

unurt1
unurt1  •  07 August 2019, 13:37

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa isi ia masina si sa ii arunce pe alte prostii... Cine stie cunoaste! D-asta a jucat doar 105 minute in total la FC Koln. Au vazut cu cine au de-a face.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează