FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB și nu vrea să revină la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”

Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB și nu vrea să revină la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”
Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB și nu vrea să revină la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 22:32 / Actualizat joi, 04 mai 2023 23:05

Fostul mare jucător dinamovist Ionuț Lupescu, 54 de ani, a discutat despre ieșirea din programul DDB și reticența în a se mai implica la club, fiind deranjat de acționarii minoritari Elias Bucurică și Nicolae Badea și de faptul că s-au folosit preferențial banii din program pentru a plăti anumiți angajați.

„[De ce v-ați retras din program?] Din cauza lui Elias. Nu mai contează de ce, știe el mai bine. Juridic, DDB-ul aparține de PCH. Cine e acționar în PCH? A rămas el singur (n.r. Elias).

Eu sunt cu sufletul alături de Dinamo întotdeauna, nu trebuie să fiu nici membru sau să mă invite cineva să mă duc la meciuri. Îmi face plăcere să mă duc. Important e să ai transparență și că suporterii sunt alături de club.

Nu pot să ajut mai mult clubul pentru că nu mai joc fotbal, dar cu sufletul sunt alături.

Nicolae Badea încă mai este acolo, cei care sunt acum au legătură cu el, clubul ăsta e puțin blestemat, din păcate. [De ce mai e Nicolae Badea la club?] E dinamovist adevărat (râde ironic).

Nu mi s-a părut normal ca Elias să se ducă și să vorbească cu Badea. Voi decideți pe banii noștri? Dai preferențial banii către angajați și jucători?! Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul.

N-am nimic cu Elias, dar, dacă e s-o luăm din punct de vedere managerial, știți foarte bine că se mai striga «Demisia!» cînd Dinamo era pe 4-5, când era în Liga 1. 

Nu era câteodată mână în mână cu cine era investitor la Dinamo și-i punea să strige? Lui Andone, lui Rednic, tuturor antrenorilor care au fost acolo când clubul mergea și care și-au dat demisia. 

Dar tu, când te-ai implicat și clubul a căzut în liga a doua, ți-a cerut cineva demisia? Nu suporterii, ei au susținut clubul cât au putut. Acționarii, care puteau da bani de la ei, nu au făcut acest lucru. Ești acționar la un club care se duce în jos? Nu încerci să-l salvezi? Poate eu nu sunt pregătit încă pentru sportul românesc...”, a spus Lupescu la Playsport „Dinamo 7/9”.

Dacă avem șansa asta să promovăm, Doamne-ajută! A fost oricum un lucru bun, la începutul sezonului toată lumea credea că se desființează clubul
Ionuț Lupescu

Schimburi dure de replici Lupescu - Badea

În loc să vină cu soluții și/sau contribuții personale concrete, Lupescu și-a arătat limitele atât prin forma de exprimare, cât și prin conținut. Dacă acuzațiile domnului Lupescu ar fi luat forma unui meci, prestația domniei sale în teren ar fi fost „jenibilă”.

Să vă spun un mare adevăr: Elias Bucurică a făcut în ultimii 3 ani infinit mai multe pentru Dinamo decât Ionuț Lupescu! RTZ, firma lui Zăvăleanu, chiar dacă este o firmă de insolvență și nu de management sportiv, la fel, a depus mai mult efort profesional și financiar decât acest demagog fără substanță în care s-a transformat Ionuț… Ce-a prestat Lupescu pentru Dinamo în ultimii ani? Ce-a făcut concret? Și-a plătit, ca noi toți, contribuția de membru DDB, dacă și-o mai fi achitat-o și pe aceea…

Nicolae Badea, în 2022

Domnul Badea nu m-a supărat cu nimic, dar de 20 de ani a reușit să ducă echipa asta în Liga 2. Ca acționar și ca președinte al Consiliului de Administrație. De doi ani de zile nu avem stadion din cauza glumei proaste care este echipa din Liga 4. Nu am nimic cu el, să fie sănătos. 

Eu am crescut acolo, parcul sportiv Dinamo a fost ca și casa mea. Sunt și eu suporter, am card DDB. Cei care conduc programul au venit la mine când au început. M-am oprit din a da bani pentru că deciziile luate au fost de neînțeles. Lipsa de transparență a dus la mari semne de întrebare

Ionuț Lupescu, în 2022

Dinamo a prins din nou tupeu după remiza de la Buzău: „Vrem promovarea directă!”
DINAMO
Dinamo a prins din nou tupeu după remiza de la Buzău: „Vrem promovarea directă!”
A fost programat derby-ul Dinamo - CSA Steaua: ziua, ora și televizarea + „Câinii” se mută de pe „Arcul de Triumf”
DINAMO - CSA STEAUA
A fost programat derby-ul Dinamo - CSA Steaua: ziua, ora și televizarea + „Câinii” se mută de pe „Arcul de Triumf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  05 Mai 2023, 22:31

O sa revina dupa ce se construieste noul stadion

dobrin
dobrin  •  05 Mai 2023, 17:45

S-a suparat Lupescu pe Bucurica pentru ca nu l-a plimbat si pe el in Suzuki Swift.

Falticeni1962
Falticeni1962  •  05 Mai 2023, 13:05

IONUȚ *** cu afirmația că negoiță e singurul care a băgat bani la dispoziție namo !!!A vândut jucători mai pe nimic și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează