FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Surpriza totală de care a avut parte când a intrat în camera lui Luțu: „Nici la farmacie nu era așa ceva!”

Ionuț Luțu și Adrian Mititelu. Foto: Arhivă GSP +22   FOTO
Ionuț Luțu și Adrian Mititelu. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 09:24 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 09:46

Florin Maxim (42 de ani), antrenorul liderului din Liga a 2-a, Corvinul Hunedoara, a făcut o dezvăluire savuroasă cu privire la Ionuț Luțu (48 de ani) în perioada în care cei doi erau coechipieri la Steaua București (sezonul 1999-2000). Maxim a fost surprins total de un detaliu observat la Luțu.

Tehnicianul Corvinului a recunoscut că se aștepta la Ionuț Luțu să fie un tip dezordonat, însă în momentul în care a intrat în camera lui a avut o mare surpriză.

FOTO. Ionuț Luțu l-a surprins total pe Florin Maxim

Florin Maxim, antrenorul de la Corvinul Hunedoara. Foto: Instagram
Florin Maxim. Foto: Arhiva GSP
Florin Maxim în tricoul lui Sportul. Foto: Arhiva GSP
Florin Maxim, antrenorul de la Corvinul Hunedoara. Foto: Instagram
+18 FOTO

Cel poreclit „Micul Hagi” avea camera atât de atent pusă la punct încât Maxim i-a comparat aranjarea hainelor cu felul în care sunt așezate pe rafturi medicamentele într-o farmacie.

„Am stat împreună la hotelul Haiducul. El stătea la etajul 1, eu la parter, cu Paraschiv (n.r. - Sorin Paraschiv). Mergeam pe la Luțu prin cameră. Părea mereu un zvăpăiat, un băiat dezordonat, dar dacă intra cineva la el în cameră... Nici la farmacie nu era așa ceva (n.r.- ordine)!

Era un băiat foarte disciplinat, cu caterincă. Avea glumele lui, plus că o avea pe aia cu urechea, nu prea auzea. Trebuia să-i spui de două ori. Un băiat fantastic, cu o inimă mare, încă țin legătura cu el”, a spus Florin Maxim despre Ionuț Lupu, conform iamsport.ro.

Ionuț Luțu, un personaj aparte în fotbalul românesc

Ionuț Luțu, în prezent unul dintre oamenii în care Gigi Becali are mare încredere la FCSB, a rămas în istoria fotbalului românesc ca un mare talent care nu și-a atins potențialul, în principal din cauza stilului său de viață mult prea libertin.

De numele lui Ionuț Luțu se leagă multe povești memorabile. Fostul mijlocaș Mihăiță Pleșan (40 de ani) a fost invitat la GSP Live și a rememorat un episod din perioada în care juca la Universitatea Craiova alături de Ionuț Luțu.

În 1999, Pleșan era junior la Craiova, iar Luțu abia se întorsese de la Galatasaray, unde jucase 3 meciuri. Fostul mijlocaș plecase din Bănie în 1998, dar avea să revină anul următor.

VIDEO. Mihăiță Pleșan, episod inedit cu Ionuț Luțu la Craiova

Aflat în platoul Gazetei Sporturilor, Pleșan a povestit cum a părăsit Luțu cantonamentul echipei în seara premergătoare unui meci cu Dinamo, dar și ce le-a spus „Hagi Luțu” celor din conducerea clubului când a fost prins că se întorcea, în dimineața partidei.

Provocat să numească cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat, Pleșan nu a oferit un răspuns clar, dar a ținut să rostească un nume, cel al lui Ionuț Luțu.

„Am jucat alături de mulți fotbaliști foarte buni, dacă aș alege câțiva s-ar supăra pe mine. Totuși, pot să spun că cel mai tehnic fotbalist alături de care am jucat e Luțu. Așa, sunt mulți buni alături de care am jucat... Îmi aduc aminte că eram la tineretul echipei, Luțu venise de la Galatasaray la Craiova.

Jucătorii care erau considerați de viitor stăteau în cantonamentul echipei mari. Mi se pare că era meci cu Dinamo a doua zi, el seara a plecat din cantonament.

Seara l-au chemat la ședință, dar el băgase ziare în căciulă și o lăsase pe pernă, dormea cu căciula de la Galatasaray. A venit dimineața, a doua zi, liniștit, pe poarta principală.

Le-a zis celor din club: «Mă lăsați să joc. Dacă joc prost, puteți să îmi dați amendă, să mă dați afară». A dat gol cu capul, s-a terminat 2-2 și a scăpat. Un talent incredibil”, a relatat Pleșan, la GSP Live.

Citește și:

7 momente din Farul - Oțelul care nu s-au văzut la TV: criza de nervi a lui Gică Hagi, cine a fost aplaudat de tot stadionul + Cine a fost ținta #1 a galeriei
FARUL - OȚELUL 1-1
7 momente din Farul - Oțelul care nu s-au văzut la TV: criza de nervi a lui Gică Hagi, cine a fost aplaudat de tot stadionul + Cine a fost ținta #1 a galeriei
7 detalii remarcate de corespondentul GSP, după eșecul Rapidului la Iași » Surpriză pentru giuleșteni
POLI IAȘI - RAPID 3-1
7 detalii remarcate de corespondentul GSP, după eșecul Rapidului la Iași » Surpriză pentru giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează