FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Meciul dintre Metaloglobus și Dinamo nu se va disputa în București: decizia luată de gazde

Meciul dintre Metaloglobus și Dinamo nu se va disputa în București: decizia luată de gazde
Meciul dintre Metaloglobus și Dinamo nu se va disputa în București: decizia luată de gazde

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 22:40 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 22:42

Meciul din etapa #11 a ligii a doua dintre Metaloglobus și Dinamo nu se va disputa pe arena bucureștenilor din Pantelimon, ci a fost mutat la Clinceni. Partida e programată duminică, 22 octombrie, ora 12:00.

Cu un număr de doar 4 puncte, Metaloglobus se află pe ultimul loc și devine a patra echipă care își va disputa meciurile din postura de gazdă pe terenul din Clinceni, după Progresul Spartac, Dinamo și Unirea Constanța.

Dinamo se află pe locul 12, cu un cumul de 13 puncte și deja a disputat 3 meciuri pe acest stadion, unul din postura de oaspeți cu Progresul Spartac (0-1) și două din postura de gazde (1-3 și 2-3) cu Oțelul Galați, respectiv Unirea Dej.

Cum arena din Pantelimon are o capacitate redusă, președintele lui Metaloglobus, Marius Burcă, a luat această decizie pentru ca suporterii, mai ales cei ai echipei oaspete, să aibă posibilitatea de a participa în număr cât mai mare pe stadion.

„Meciul cu Dinamo se joacă la Clinceni, din respect pentru echipa oaspete, spectatori, pentru fotbal. O să fie primul meci din acest sezon când vom juca, ca și gazde, pe un teren de iarbă și nu pe sinteticul nostru. Ne costă mai mult să organizăm la Clinceni decât la noi. Dar vom pune bilete în vânzare și ne așteptăm la aproximativ 1000 de spectatori. Ne asumăm acest lucru.

Dacă nu am fi putut închiria la Clinceni, exista posibilitatea să se fi jucat fără spectatori la noi, în Pantelimon, pe sintetic. Sau, conform regulamentului, le-am fi dat minimul de 5% din locuri, adică vreo 50 de locuri”, a declarat Marius Burcă pentru Playsport.

Dinamo, pregătiri pentru Cupa României

Până la duelul din Liga 1, marți, de la ora 21:00, la Giurgiu, Dinamo va juca împotriva lui FCU Craiova, în prima etapă a grupelor Cupei României.

Antrenorul echipei bucureștene, Ovidiu Burcă, a declarat că va profita de acest meci din Cupă pentru a oferi minute și jucătorilor care poate ar fi meritat să joace mai mult în ultimele săptămâni, dar nu au avut posibilitatea.

,,Meciul cu FCU va fi pentru prestigiu, pot să crești ca echipa, să ridici nivelul, obiectivul faptul că am intrat în grupe este un pas important în acest an. Știți bine ce probleme au fost, vor juca și niște jucători care poate ar fi meritat mai multe minute, dar au șansă în meciul asta să arate că pot să mă bazez pe ei. 

Este un obiectiv Cupa, trebuia să fim însă realiști. La cum a început sezonul asta, nu știu dacă trebuie să ne setăm obiective nerealiste. O să dau șanse unor jucători care au evoluat mai puțin. Craiova este de prima ligă, dar cei care vor intra în teren, vor da totul.”, a spus Ovidiu Burcă.

Dinamo profită de haosul de la Craiova » Remiză la debutul în grupa A din Cupa României
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-0
Dinamo profită de haosul de la Craiova » Remiză la debutul în grupa A din Cupa României
Nicolae Badea somează Dinamo să plătească o datorie de 60.695 de lei către clubul său! Cere falimentul clubului?
DINAMO
Nicolae Badea somează Dinamo să plătească o datorie de 60.695 de lei către clubul său! Cere falimentul clubului?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Ryvadeldinamo
Ryvadeldinamo  •  18 Octombrie 2022, 18:56

Meciul cu Metaloglobus este, întradevăr, f.important !!! Cupa este pe plan paralel, dar, f.importante sunt meciurile, pentru antrenamente solide !

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  18 Octombrie 2022, 17:11
Postat de sabinalin pe 18 Octombrie 2022, 07:03

Se joaca SAMBATA 22 OCTOMBRIE. IN LIGA 2 !!!

Se joacă duminică. 22 octombrie e duminică. Mai uită-te în calendar.

sabinalin
sabinalin  •  18 Octombrie 2022, 07:03

Se joaca SAMBATA 22 OCTOMBRIE. IN LIGA 2 !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează