FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA DEZAFILIATĂ

Piţurcă şi autorităţile din Craiova vor s-o înlocuiască pe Ştiinţa » "Bragadiru" de Craiova

Piţi a mai încercat în urmă cu cîteva luni înfiinţarea unei noi echipe a Craiovei, dar proiectul a eşuat
Piţi a mai încercat în urmă cu cîteva luni înfiinţarea unei noi echipe a Craiovei, dar proiectul a eşuat

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 23:53

Piţurcă şi autorităţile craiovene se gîndesc s-o aducă pe Juventus Bucureşti pe fostul "Central", să-i schimbe denumirea în FC Ştiinţa Craiova şi s-o promoveze într-un an în Liga 1.


Site-ul GSP.ro a prezentat aseară în exclusivitate un plan prin care Craiova ar putea avea într-un an din nou o echipă în Liga 1. Strategia ar fi pusă la cale de Victor Piţurcă şi susţinută financiar de autorităţile craiovene, în frunte cu Antonie Solomon, cel care ieri a fost reinstalat în fotoliul de primar al Băniei şi care caută să-şi recîştige electoratul în perspectiva alegerilor din 2012.

O "spală" pe Juventus
S-ar vrea o nouă echipă prin cosmetizarea grupării Juventus Bucureşti, trupă care a fost readusă în «B» după ce Ştiinţa a fost exclusă provizoriu din fotbal. Formaţia din Capitală ar urma să fie mutată pe fostul "Central", redenumită FC Ştiinţa 2011 Craiova şi ar avea ca obiectiv promovarea imediată în Liga 1. Regulamentul FRF interzice în acest moment să promovezi timp de trei ani dacă îţi schimbi numele sau societatea pe care activezi. Schimbarea denumirii se poate face însă în cîteva luni dacă Adunarea Generală a FRF (AG) va anula interdicţia prevăzută de articolul 6 din ROAF.

În cazul în care AG nu validează modificarea, echipa va activa sub titulatura Juventus în acest sezon. Apoi, după o eventuală promovare în Liga 1, va putea să-şi schimbe numele fără a mai intra sub incidenţa regulamentului.

"Dacă voi obţine în instanţă palmaresul Universităţii de la Mititelu, în contul datoriei de 7 milioane de euro, îl voi ceda Primăriei Craiova"
Victor Piţurcă

Se implică Gică Popescu?
Gruparea de Liga a 3-a Prometeu Craiova a devenit cel mai bine clasată echipă a Băniei, iar antrenorul ei, Paul Răducanu, lasă de înţeles că Gică Popescu ar putea investi în club. "Am discutat cu Gică şi echipa îşi va schimba obiectivul dacă situaţia fotbalistică a oraşului rămîne cum e acum", a spus ieri Răducanu.

Sandu crede că Mititelu l-a ameninţat
Aflat în vizită la Cluj Arena, Mircea Sandu le-a dezvăluit ziariştilor că a primit un mesaj de ameninţare. Deşi nu a nominalizat semnatarul, şeful FRF îl bănuieşte pe Adrian Mititelu: "Am primit un SMS de la o persoană din fotbal care îmi transmitea că am scăpat de cancer, dar de el nu voi scăpa niciodată. Un singur om putea să o facă, gîndiţi-vă voi cine".

Se sparge Ştiinţa: primul care a plecat e Dorel!
La cîteva de ore de la verdictul dezafilierii, primul oltean care şi-a făcut bagajele a fost chiar antrenorul-jucător Dorel Stoica, care ieri nici n-a mai fost la antrenament. La şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă, jucătorii şi-au luat "La revedere" unii de la alţii, iar de azi vor începe să-şi caute alte echipe, chiar dacă Adrian Mititelu îi ameninţă: "Nu poate să plece nimeni! Nu-i mai pot bloca pe cale sportivă, pentru că am fost exclus de FRF, dar pot să mă adresez instanţelor pentru a cere despăgubiri". Pentru majoritatea alb-albaştrilor au apărut deja posibile destinaţii:
- Silviu Lung jr. - Evian TG (Franţa), CFR Cluj
- Dănănae - Tom Tomsk (Rusia)
- Florin Costea - Steaua, Dinamo, străinătate
- Hotoboc - CSM Rm. Vîlcea, Poli Iaşi
- Stoianof - Săgeata, Ceahlăul
- Ologu - U Cluj, Dinamo
- Buleică, Crăciun, Firţulescu, Surugiu - CFR Craiova, FC Snagov

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
tataru2006
tataru2006  •  23 Iulie 2011, 09:38

aaa..pardon voi vreti una din cele 5 societati pe care imbeciulul chel a desfasurat activitatea...dar problema e la care dintre ele este palmaresul echipei( retineti ca este vorba de palmaresul echipei cel de dupa anii 90...nu cel al craiovei maxima)

tataru2006
tataru2006  •  23 Iulie 2011, 09:15

acum nu va place chiar daca se implica primaria ..... atunci stati fara echipa ...nu degeaba sunteti cunoscuti in toata tara ca fuduli si prosti..

adi_gorj
adi_gorj  •  22 Iulie 2011, 23:44

Julius Caesar declarase - marele conducător: "Eu iubesc, ce-i drept, trădarea, dar urăsc pe trădător", Iar Piturca ne citează din morala dumisale: "O alta STIINTA se face numai cu soluţii imorale".

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close