FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

Rapid a început cu dreptul amicalele verii » Victorie împotriva unei echipe retrogradate din Liga 1 » Daniel Pancu: „Ne așteaptă un an infernal”

FOTO: Facebook FC Rapid 1928 // Amical Rapid - Concordia Chiajna
FOTO: Facebook FC Rapid 1928 // Amical Rapid - Concordia Chiajna

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 15:05

Rapid București a disputat sâmbătă, în Regie, primul amical din această vară, împotriva Concordiei Chiajna, echipă retrogradată din Liga 1.

Giuleștenii au câștigat cu scorul de 1-0, după reușita lui Marian Drăghiceanu (19 ani), din minutul 51.

Daniel Pancu s-a bazat pe următoarea formulă de start: 

Drăghia - Voicu, Manole, Mallo, Oanea, Cârstocea, Lazăr, Pănoiu, Sefer, Hlistei, Dodoi

În partea a doua a jocului, Rapid a arătat astfel:

Ciuculescu - Babaua, Catrici, Iacob, Demici, Goge, Jorza, Tudoran, Drăghiceanu, Dulca, Vlada

De cealaltă parte, Concordia Chiajna, sub comanda lui Laurențiu Diniță, a apelat la foarte mulți juniori. Dintre fotbaliștii experimentați rămași la ilfoveni, titulari au fost Ivanovici, Marc și Dobrosavlevici (venit de la Dunărea Călărași).

Pe bancă s-au mai aflat Grădinaru, Albu și Fota.

„Un prim joc de verificare, de antrenament, a fost bine. Efortul a fost unul bun spre foarte bun, chiar dacă a fost foarte cald în special în a doua repriză, jucătorii sunt implicaţi, mai aşteptăm transferuri şi săptămâna asta, concurenţa este una foarte mare.

Sperăm ca până la începutul campionatului să fim bine puşi la punct pentru că ne aşteaptă un an infernal, e valabil pentru toate echipele din Liga 2. (n.r. despre jucătorii transferați în această vară) Dacă au venit la Rapid înseamnă că au valoare, au calitate, sper să se adapteze cât mai repede la cerinţele noastre, la ce înseamnă clubul, la stilul meu de fotbal, de joc, pentru că este puţin diferit faţă de locurile de unde au venit ei. Vin de la echipe unde erau jucători foarte importanţi, erau staruri, vedete, aici în primul rând trebuie să se integreze în grup, în colectiv pentru că s-a format un grup, e un proces care a început la Liga 3, în special în iarnă, cu jucători transferaţi pentru Liga a 2. Sunt preocupat pentru că ştiu foarte bine ce mă aşteaptă, ce ne aşteaptă, aş fi preferat ca în momentul de faţă să am lotul definitivat 100%, dar repet sper ca în cel mai scurt timp lucrurile astea să se întâmple” Daniel Pancu, potrivit Telekom Sport.

Rapidiștii vor pleca în cantonament în Turcia, în perioada 8-18 iulie, unde vor avea de disputat trei amical tari. Vor întâlni două echipe de primă ligă din Turcia, Yeni Malatyaspor și Sivasspor, și una din prima ligă israeliană, Hapoel Haifa.

VEZI ȘI:

Lovitură pentru Petrolul Ploiești! Un jucător a plecat din cantonament și a semnat cu U Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magura
magura  •  02 Iulie 2019, 12:09
Postat de 7manuel pe 30 Iunie 2019, 09:10

Cred ca ati vrut sa scrieti FC R. Rapid a decedat de mai bine de 2 ani si nu mai poate fi numita asa in veci. Falimentul = Moarte, asta pentru cei care inca nu pricep ca prima echipa romaneasca, decedata Rapid, nu mai exista.

Spre deosebire de fcsb CARE NU E steaua, NOUL RAPID CHIAR ESTE VECHIUL RAPID! (asta pentru cunoscatori). Avem palmares, culori, sigle... avem tot! fcsb ce are? UN CIOBAN! :))))))))))))

7manuel
7manuel  •  30 Iunie 2019, 09:10

Cred ca ati vrut sa scrieti FC R. Rapid a decedat de mai bine de 2 ani si nu mai poate fi numita asa in veci. Falimentul = Moarte, asta pentru cei care inca nu pricep ca prima echipa romaneasca, decedata Rapid, nu mai exista.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  29 Iunie 2019, 14:53

Mult succes Rapidului in incercarea de revenire in liga 1 !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează