FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADIONUL STEAUA

Stadionul Ghencea își poate schimba numele » Negocieri pentru o sumă uriașă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 20:49 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 22:20

După stadionul Giulești, și stadionul Ghencea ar putea primi numele unui sponsor.

Inaugurat în iulie 2021, stadionul Ghencea ar urma să-și schimbe denumirea în curând, contra unei sume impresionante.

Începe procesul, iar Gigi Becali e sigur că FCSB se va numi din nou Steaua: „Disperații de la Armată speră să se împace cu mine” » Reacția lui Talpan
FCSB
Începe procesul, iar Gigi Becali e sigur că FCSB se va numi din nou Steaua: „Disperații de la Armată speră să se împace cu mine” » Reacția lui Talpan

5 milioane de euro pentru denumirea stadionului Ghencea

Potrivit as.ro, de mai bine de 3 luni se poartă discuții între reprezentanții CSA Steaua și o companie din domeniul financiar, care ar fi interesată de numele stadionului.

Astfel, tranzacția s-ar putea realiza în prima parte a anului, chiar înainte ca stadionul să găzduiască partide de la EURO 2023. Potrivit sursei citate, compania ar urma să achite 5 milioane de euro pentru a da numele arenei în următorii 5 ani.

Superbet va da numele stadionului din Giulești

Gazeta a dezvăluit că Superbet a câștigat licitația pentru denumirea noii arene a celor de la Rapid, urmând să plătească 600.000 de euro pentru fiecare din următorii 5 ani. Noul Giulești va bifa începând de luna viitoare o premieră în sportul românesc. 

Va fi prima arenă din România care va purta numele unui sponsor privat, după modelul altor mari stadioane din lume. Astfel, casa alb-vișiniilor, care se numește acum Rapid-Giulești, va fi Superbet Arena - Giulești.

Se schimbă legea sportului: FCSB va putea să joace în Ghencea

Proiectul de lege privind condițiile de închiriere a bazelor sportive publice a fost votat de Senat, iar inițiatorii susțin că aceasta va intra în vigoare în cel mult 3 luni. Noua formă le va permite celor de la FCSB să joace pe arena din Ghencea. 

Proiectul de lege privind condițiile de închiriere a bazelor sportive publice, depus de USR pe 27 iunie 2022, avansează cu pași repezi. A fost adoptat de Senat în urmă cu două săptămâni, iar în acest moment legea este în dezbatere la Camera Deputaților și sunt șanse foarte mari să fie promulgată.

Administratorii bazelor și/sau instalațiilor sportive, indiferent că fac parte din domeniul public sau privat al statului și al unităților administrativ-teritoriale, au obligația de a afișa, la începutul fiecărei luni, în loc public, la sediul bazei și/sau instalației sportive, și pe site-ul propriu, după caz, următoarele informații:

  • regulamentul pentru închirierea bazei și/sau instalației sportive;
  • tarifele pentru închiriere;
  • numele persoanei fizice, a persoanei juridice, precum și numele structurii sportive care a închiriat un interval orar recurent, cu menționarea sportului practicat, a datei rezervării și a perioadei pentru care s-a făcut închirierea.

VIDEO Edward Iordănescu, despre viitoare campanie de calificări: „Să nu vă așteptați la schimbări foarte multe”

Citește și: 

Gata de inaugurare: imagini superbe din aer cu noua „bijuterie” din Liga 1

Burleanu a semnat azi noua înțelegere » FRF, contract pe 4 ani

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (30)
mirstelistu
mirstelistu  •  05 Noiembrie 2022, 13:02

Mancatorii de fasole si talpan arena se va numi

love.me.knot
love.me.knot  •  03 Noiembrie 2022, 19:41
Postat de mal. pe 03 Noiembrie 2022, 07:41

Dacă in regulament va fi o prevedere in care sa se precizeze ca solicitantul nu trebuie sa se afle intr-o disputa juridică cu proprietarul, s-a rezolvat!

Pai FCSB nu are absolut nici o problema cu “propietarul” , propietarul nu e nici talpan nici csa 2017 , propietarul stadionului este Guvernul Romaniei , pe wikipedia , cine a facut asta e un nesimtit mai mare decat toti comunistii , scrie ca din 2018 ( noul stadion !!!??) propietar este MApN, fals , MApN este administratorul stadionului. Fiind Minister nu poate avea el o propietate personala , este patrimoniu de stat , apartine Romaniei , nu lui Talpan si altora 10 scafarleze ametite . Iar speta in cauza , de care cred ca te legi, este vorba de sectia de fotbal a MApN legat de nume si palmares si alte aiureli de 30mil euro pe care le visa talpan….

hristo33
hristo33  •  03 Noiembrie 2022, 11:19
Postat de sile007 pe 03 Noiembrie 2022, 03:14

Tsvi Popescu valoreaza cat toate diplomele voastre plus toata rasa voastra. Iar ai ramas repetent.

asta cum nu e cenzurat? eu pt ca am scris zcsb sunt?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează