FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Uriașul Tudorel Stoica e descumpănit după decizia Ministerului: „Sunt interese foarte mari la mijloc”

Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 13:39 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 14:17

Tudorel Stoica (68 de ani), legenda Stelei, a fost profund dezamăgit de faptul că Ministerul Apărării și-a dat acceptul ca FCSB să joace în Ghencea cu Dinamo

  • Oficialii CSA Steaua solicită în mod expres o clauză-asigurare, care să-i protejeze în cazul în care gazonul va fi distrus în urma acestui joc. Iar cuantumul clauzei a fost stabilit de CSA la o sumă uluitoare: 1.000.000 de euro. Atât s-ar obliga FCSB să depună garanție, dacă ar accepta clauza, în cazul în care suprafața de joc din Ghencea ar fi deteriorată într-un asemenea hal încât ar fi nevoie de înlocuirea ei;
  • FCSB - Dinamo (etapa #2 din Superliga) se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, și-a dat acceptul ca FCSB - Dinamo să se dispute în Ghencea. Însă, cei de la CSA au pus o clauză-asigurare uriașă, de un milion de euro, sumă pe care Gigi Becali nu o va depune drept garanție. Astfel, șansele ca derby-ul să se dispute în Ghencea sunt mici.

FCSB - Dinamo, tot mai departe de Ghencea » Mihai Stoica: „M-am dus pe fentă! E o solicitare care nu poate fi satisfăcută sub nicio formă”
FCSB în Ghencea
FCSB - Dinamo, tot mai departe de Ghencea » Mihai Stoica: „M-am dus pe fentă! E o solicitare care nu poate fi satisfăcută sub nicio formă”

Tudorel Stoica: „Steaua nu va putea promova niciodată”

Deși există o posibilitate mică de disputare a meciului în Ghencea, Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, s-a arătat descumpănit de decizia Ministerului Apărării.

„Acest ministru a acceptat ca un club care a făcut şi doreşte rău Stelei să vină să joace în Ghencea, în casa Stelei. Faptul că s-a ajuns aici îmi arată clar că Steaua nu va putea promova niciodată din Liga 2. Sunt interese foarte mari la mijloc.

Suporterii adevăraţi ai Stelei ar trebui să reacţioneze aşa cum simt ei faţă de această nedreptate şi să apere în continuare ideea de Steaua şi de tot ce înseamnă acest club, să facă ce simt ei în sufletul lor faţă de Steaua”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Orange Sport.

15 ania jucat Tudorel Stoica la Steaua. A câștigat 7 titluri și Cupa Campionilor în 1986 (suspendat în finală)

Citește și: 

Charalambous, despre posibilitatea ca FCSB să joace cu Dinamo în Ghencea: „Îmi plac astfel de arene, se creează o atmosferă senzațională”
FCSB ÎN GHENCEA
Charalambous, despre posibilitatea ca FCSB să joace cu Dinamo în Ghencea: „Îmi plac astfel de arene, se creează o atmosferă senzațională”
Negocieri incredibile CSA - FCSB: clauză-garanție de un milion de euro solicitată de Steaua pentru a semna contractul de cedare a stadionului Ghencea
INEDIT
Negocieri incredibile CSA - FCSB: clauză-garanție de un milion de euro solicitată de Steaua pentru a semna contractul de cedare a stadionului Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
istet10
istet10  •  17 Iulie 2023, 16:51

Urias!?! Exagerata afirmatie. Un jucator bun, iubit de stelisti, dar cam atat. Poate o sa va spuna altii de ce nu a fost acceptat de tricolori unde erau si stelisti destui. Are prezente la nationala cat au unii de care am si uitat ca au existat. Lasand asta la o parte, "uriasul" face afirmatii fara noima. Cum probeaza el ca acel club vrea raul Stelei? Bun, e doar un fost fotbalist, dar macar pt cuvinte simple sa aiba proprietatea acestora. Care sunt acele interese din cauza carora nici macar nu au demarat un demers in vederea unei asocieri?

Nico66
Nico66  •  15 Iulie 2023, 21:05
Postat de lefter_popescu pe 15 Iulie 2023, 15:56

Amice, asta e cusurul tău...ai întrat în giratoriul lui Gigi Valiza si ametit bine, te-ai rătăcit în fărădelegile lui. Fcsb nu va juca în Ghencea chiar dacă premierul, Ministrul Apărării, seful clubului steaua și liga calcă totul în picioare.

Daca zici tu, atunci cred ca asa o sa fie. Ce mai conteaza legile si eficienta economica? Daca tu esti multumit este foarte bine.

dr.jivago
dr.jivago  •  15 Iulie 2023, 19:22

Uriasul ???? Zau, faceti uneori niste glume... nesarate... Nu ma leg de acuzele si afirmatiile aiuristice si totodata comice... Doar il intreb pe Urias , daca fiul lui a jucat vreodata , in strainatate, la vreun club al Ministerului Educatiei, Transportatorilor, etc.. E foarte greu sa stergi din mintea unora mostenirea comunista... Iar Legea e clara , echipa csa cazarma trebuie sa lase mandria de *** ,, ***,, cu un privat... Alta cale, nu se poate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează