FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - FCSB

Tudorel Stoica avertizează după decizia în privința palmaresului: „CSA Steaua să nu facă greșelile lui Becali”

Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 20:03 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 20:27

Tudorel Stoica (66 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, aprobă decizia Curții de Apel București de astăzi, care a stabilit că CSA Steaua deține palmaresul Stelei din perioada 1947-1998.

  • Curtea de Apel București a decis azi că CSA Steaua deține palmaresul pentru perioada 1947-1998. Față de prima hotărâre, Armata a pierdut trofeele câștigate în intervalul 1998-2003. 
  • FCSB păstrează palmaresul din 2003 și până în prezent. 
  • Decizia nu e definitivă.

Tudorel Stoica, căpitanul Stelei din campania 1985/1986, încheiată cu cel mai mare triumf din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor Europei, salută decizia de astăzi a instanței.

Stoica l-a înțepat pe Gigi Becali, pe care-l acuză că a îndepărtat gloriile Stelei, și avertizează conducererea clubului Armatei să nu repete greșelile latifundiarului din Pipera. 

Tudorel Stoica, după decizia asupra palmaresului Stelei: „CSA să nu facă greșelile lui Becali”

„În sfârșit s-a făcut dreptate, dar mai bine zis palmaresul Stelei a rămas acolo unde i-a fost locul.

Eu știam foarte clar cum a pus Gigi Becali mâna pe echipă, dar și cum a făcut actele și am spus de la început că el nu are palmaresul Stelei. Dar el ne flutura niște acte prin față și se bătea cu pumnii în piept că palmaresul este la el, iar noi nu știm cum au stat lucrurile.

Cu ce a greșit Gigi Becali? Cred că cel mai bine este să îl întrebați pe el, dar Gigi Becali s-a folosit de legendele Stelei ca să facă ce a făcut atunci, iar apoi i-a îndepărtat pe toți. Până la urmă poate că așa a fost mai bine, deoarece oamenii și-au dat seama cu ce fel de om au stat de vorbă.

Voi ați văzut cum sunt respectate legendele la Bayern? Eu sper că cei de la CSA Steaua, după ce se vor așeza și ei cu tot ce trebuie, nu vor face aceleași greșeli ca ale lui Gigi Becali”, a spus Stoica, conform ProSport.

Tudorel Stoica, pro CSA Steaua

Fostul mare mijlocaș al Stelei din anii '70 și '80 a fost, alături de Victor Pițurcă, dar și de Gabi Balint, Lăcătuș și alte mari nume, printre primii care au susținut proiectul CSA Steaua și chiar au salutat decizia instanței de a-l deposeda pe Gigi Becali de marca și de sigla Steaua, decizie care s-a dat în decembrie 2014 de către Înalta Curte de Casație și Justiție.

Mai multe știri legate de acest subiect:

Variantă-ȘOC pentru Steaua, după decizia Curții de Apel: „Trebuie să renunțe la palmares dacă vrea în Liga 1”

Gigi Becali exultă după împărțirea palmaresului: „Mai bine nu se putea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
criss_alex09
criss_alex09  •  29 Iunie 2021, 08:17

Dupa decizia de ieri STEAUA ta Tudorele si restu este condamnata sa moara in divizia B

lupu68
lupu68  •  29 Iunie 2021, 06:58

V-am iubit pe toti cei ca tine, si pe tine in mod special! Dar se vede ca nu meritati, nu aveti creier nici cat o nuca. Ati distrus echipa pentru a-l indeparta pe "asupritor", ca nu v-a dat invitatii gratis la Tribuna zero. Bravo, deosebit de inreligent plan!

planetfun
planetfun  •  28 Iunie 2021, 22:11

Pentru faptul ca v-ati pus inaintea interesului comun, al stelei si stelistilor, iti/va doresc sa ajungeti sa va certati ca chiorii acolo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează