FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZII

video Revoluție la clubul din Liga 2: au reinstalat antrenorul-senzație și au numit un nou președinte

Unirea Dej ocupă locul 18/20 în Liga 2 // sursă foto: Facebook @ FC Unirea Dej oficial
Unirea Dej ocupă locul 18/20 în Liga 2 // sursă foto: Facebook @ FC Unirea Dej oficial

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 17:22 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 17:58

Dragoș Militaru (33 de ani) a revenit pe banca celor de la Unirea Dej, pe care i-a mai antrenat în perioada ianuarie 2020 - iunie 2023. Totodată, clubul clujean a numit un nou președinte executiv, pe Adrian Gavriș.

Militaru a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, în vara lui 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă o stagiune.

Reacția drastică a lui Gigi Becali după ce a aflat că Dorian Popa a condus în chiloți și sub influența substanțelor interzise
DOSAR
Reacția drastică a lui Gigi Becali după ce a aflat că Dorian Popa a condus în chiloți și sub influența substanțelor interzise

Oficial: Dragoș Militaru a revenit la Unirea Dej

„Dragoș Militaru revine ca antrenor al echipei noastre de fotbal. Este o reușită pe care mă bucur să v-o împărtășesc. Iată că dorința mea și a dumneavoastră, fotbaliști, suporteri, iubitori ai fotbalului dejean, s-a concretizat.

Ne revedem pe teren cu o echipă tehnică condusă de un antrenor alături de care rezultatele fotbaliștilor au fost pe măsura ambiției, perseverenței și eforturilor depuse.

Așa cum am spus și altă dată, proiectul Unirea Dej continuă cu tot sprijinul nostru. Mult succes tuturor, jucătorilor, antrenorilor și noii conduceri executive!”, a reacționat primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

Tot astăzi, Unirea Dej a instalat un nou președinte executiv, pe Adrian Gavriș.

Sper să ieșim din această situație cu care nu prea am fost familiarizați în ultimii 3-4 ani de zile, cât timp am fost noi aici. Am urmărit ultimele meciuri, au fost anumite discuții, chiar dacă am fost plecat. 

Cunosc jumătate din lot, am lucrat cu ei, cred că și ceilalți jucători se pot ridica la un nivel bun, dar asta depinde doar de ei. Vom avea 5 săptămâni până la finalul primei părți a sezonului, vom face o evaluare corectă a lotului, să vedem ce lipsuri avem, ce trebuie îmbunătățit. 

Ca de fiecare dată, nu ne-am propus lucruri mărunte, dar trebuie să ținem cont de situația în care ne aflăm. Am acceptat să venim aici, pentru a dat tot ce avem mai bun a reveni la un standard pe care l-am impus echipei pe o perioadă destul de lungă. Obiectivul e să rămânem în Liga 2, iar după să redevenim o echipă foarte bună, cu aspirații mai mari

Dragoș Militaru, antrenor Unirea Dej

Militaru o preia pe Unirea Dej într-un moment delicat

Revoluție la clubul din Liga 2: au reinstalat antrenorul-senzație și au numit un nou președinte
Dragoș Militaru

În precedentul mandat la Unirea Dej, Dragoș Militaru a reușit să-i califice pe clujeni în play-off-ul ligii secunde. S-a întâmplat în sezonul 2022/2023, pe care Unirea l-a încheiat pe locul 6.

În această vară, Militaru a preluat-o pe Chindia Târgoviște, dar a fost înlăturat după numai 3 meciuri:

  • 1-1 cu CSA Steaua 
  • 0-0 cu CSM Slatina 
  • 5-0 cu CS Blejoi

Acum are misiunea de a o readuce pe Unirea pe linia de plutire, în condițiile în care formația din Dej ocupă locul 18 din 20, cu numai 10 puncte acumulate după 11 etape.

VIDEO: Dragoș Militaru și oferta de la U Cluj

Mai multe știri din Liga 2:

Azi, în fotbalul românesc » Au protestat pe teren după măsura cerută de DNA: „Respectăm omul!”

Cinci detalii remarcate la Metaloglobus - Corvinul Hunedoara. Oaspete special + Personajul vizat de fanii oaspeților

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează