FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Atac nemilos la adresa lui Nicolae Dică: „Dacă nu era FC Argeș, ajungea vânzător. Ce a făcut el nu se face niciodată”

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 20:26 / Actualizat marti, 29 august 2023 21:58

Viorel Tudose, sponsorul de la FC Argeș, a lansat un atac dur la adresa lui Nicolae Dică, care a refuzat să devină antrenorul echipei piteștene.

Dică a fost dorit în locul lui Alexandru Pelici, informație dezvăluită în premieră de GSP. Doar că Nicolae a preferat să se ducă la Botoșani pentru a negocia cu Valeriu Iftime, însă nu ajuns la o înțelegere cu finanțatorul echipei moldovene.

Ioan Varga duce disputa cu Gigi Becali la următorul nivel: „Ne vedem la tribunal! Am zâmbit, apoi a început lumea să mă sune. Noi avem o vorbă la Cluj...”
FCSB - CFR Cluj
Ioan Varga duce disputa cu Gigi Becali la următorul nivel: „Ne vedem la tribunal! Am zâmbit, apoi a început lumea să mă sune. Noi avem o vorbă la Cluj...”

Viorel Tudose: „Dacă nu era FC Argeș, Dică probabil ajungea muncitor sau vânzător”

„Sunt foarte dezamăgit și mâhnit. Simt că foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă. Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua și devenea un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour.

Ca suporter al lui FC Argeș mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial și sponsor vă anunț public că atât timp cât eu voi ma fi la aceasta echipă, Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș. Vă garantez! 

De ce? Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înțeleg cu el să vină la FC Argeș, îl așteptăm să vină de la Budapesta, iar el se duce în Botoșani.

Bravo! Deci tu îi întorci la greu spatele clubului care te-a crescut și care te-a dat în lumea fotbalului mare. Și ce a făcut la Botoșani? A constatat că pârjoalele moldovenești ard prea tare. S-a fript și a plecat și cu buza umflată de acolo. 

El a dat clubul care l-a crescut pe mirajul primei ligi. Îl felicit încă o dată pentru alegerea făcută. Ăștia sunt foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș”, a declarat Viorel Tudose, potrivit Prosport.

Viorel Tudose: „Cum s-a aflat că discut cu Dică, cum mi l-a luat imediat domnul Iftime de la primă ligă”

„Dacă Eugen Trică este o soluție? Vom vedea. Pentru următoarele două etape o să fie Beza, Pelici a fost demis. Îmi e și teamă să mai intru cu cineva în negocieri că îmi e că și ăla se va duce la FC U Craiova. Aștept să văd pe cine pune domnul Mititelu antrenor și voi intra și eu apoi în negocieri. 

Cum s-a aflat că discut cu Dică, cum mi l-a luat imediat domnul Iftime de la primă ligă, dar Dică s-a fript cu trei pârjoale moldovenești de nu s-a văzut. Așa că, aștept să pună și domnul Mititelu antrenor. 

Nu vreau să mă trezesc și cu alt antrenor că îmi trage clapa. Sunt dezamăgit de începutul ăsta de campionat. Mergem din păcăleli în păcăleli, cum și domnul Pelici ne-a păcălit”, a mai declarat Tudose.

VIDEO. Nicolae Dică: „Dacă nu o să am rezultatele pe care mi le doresc, o să renunț!”

Citește și: 

Burleanu confirmă: „Domnul Becali va fi chemat la audieri! Chiar îl invitam să facă declarații de acest tip”
FRF
Burleanu confirmă: „Domnul Becali va fi chemat la audieri! Chiar îl invitam să facă declarații de acest tip”
Dinamo, cu echipa de Liga 2 în Cupa României » Toți titularii din meciul cu Petrolul au fost schimbați
Metaloglobus - Dinamo
Dinamo, cu echipa de Liga 2 în Cupa României » Toți titularii din meciul cu Petrolul au fost schimbați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demostene1
demostene1  •  29 August 2023, 22:43

de parca fc arges nu a luat bani pe el la transfer.

dobrin
dobrin  •  29 August 2023, 22:40

Dica ne mai lipsea, ca nu ne-au fost de ajuns Croitoru cu Vintila...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează