FOTBAL  »  LIGA 3  »  REVENIRE

Bănel Nicoliță s-a răzgândit! A revenit la fosta echipă și a marcat în cel mai recent amical

Articol de - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 17:30

Bănel Nicoliță (35 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB, va susține în continuare financiar formația CS Făurei, din Liga 3. 

Bănel Nicoliță anunța, la finalul anului trecut, că renunță la susținerea financiară a grupării CS Făurei care era în pragul retragerii din campionatul Ligii a III-a. Bănel a analizat mai bine situația, în acestă iarnă, și a decis să se implice în continuare în activitatea divizionarei C.

Frații Nicoliță, eroi la Făurei

Făureiul și-a reluat pregătirile susținând și un prim meci amical. Testul cu o formație de Liga a IV-a, Viitorul Însurăței, a fost câștigat cu 8-3 de CS Făurei care i-a pus pe lista marcatorilor pe ambii frați Nicoliță. Brăilenii se află pe locul 9 la jumătatea întrecerii în C2, cu 20 de puncte.

Vezi și: 

Rapid, transfer de la Astra Giurgiu: Paul Copaci a semnat cu echipa lui Pancu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
george_br
george_br  •  28 Ianuarie 2020, 11:20

Este un om deosebit, un caracter deosebit, un model de urmat pentru toti copiii de aici. Datorita lui se scrie si se vorbeste prin media despre Faurei!

george_br
george_br  •  28 Ianuarie 2020, 11:10

Banel Nicolita este mandria noastra! Din pacate insa nu este sustinut asa cum ar trebui, pe masura eforturilor deosebite pe care le face pentru a scoate din anonimat oraselul nostru. Sper sa se intample o minune - nu stiu... poate ar trebui sa se alinieze planetele - sa gaseasca sprijinul de care are nevoie pentru a dezvolta proiectul frumos pe care l-a inceput aici. RESPECT, BANEL NICOLITA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează