FOTBAL  »  LIGA 3  »  ARANJARE MECIURI

Fost fotbalist din Superligă, sancționat de FRF pentru aranjarea unei partide

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2024 15:13 / Actualizat marti, 05 martie 2024 18:33

Marian Stoenac (30 de ani), fost fotbalist în primul eșalon la Juventus București, a fost pedepsit de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF pentru trucarea partidei dintre Sporting Roșiori și Vedița Colonești din Liga a III-a. El și alți trei colegi ar fi pariat pe înfrângerea echipei lor, care avea cota 5.00.

Au început negocierile cu Xabi Alonso » Suma pe care trebuie s-o plătească Bayern e imensă!
BAYERN
Au început negocierile cu Xabi Alonso » Suma pe care trebuie s-o plătească Bayern e imensă!

FRF a sancționat 4 fotbaliști pentru trucarea meciului dintre Sporting Roșiori și Vedița Colonești

Partida s-a disputat pe 8 septembrie 2023, în etapa a 3-a din Liga a III-a. Stoenac a fost suspendat pentru 9 luni din activitate și va fi nevoit să plătească o amendă de 100.000 lei. Aceeași pedeapsă a fost primită și de colegii săi Valentin Florin Neaga, Marius Mitran şi Ionel Ciortan.

Jucătorii fuseseră reclamați chiar de propriul club. Fotbaliști ar fi pariat pe înfrângerea echipei lor în fața celor de la Vedița Colonești. Oaspeții din Colonești aveau o cotă de 5.00 la victorie și s-au impus categoric, scor 4-1.

Stoenac și ceilalți jucători dau vina pe căpitan

Cei patru fotbaliști au negat orice implicare în trucarea partidei și au acuzat un complot din partea căpitanului Orlando Preda. Contactat de Gazetă în septembrie, Marius Stoenac și-a argumentat apărarea: „Suntem tratați ca niște cățeluși! Suntem acuzați pe nedrept din cauza lui Orlando Preda, căpitanul nostru.

El a pus la cale absolut totul și a spus conducerii. Băieții mai vechi de la echipă știau că el spune totul conducerii, iar noi l-am pus la încercare să vedem dacă așa este și ne dă în vileag. (n.r. - Stoenac insinuează că el și câțiva dintre coechipieri l-au „testat” pe Orlando Preda, care apoi a mers să se adreseze conducerii). Jucătorii pot face recurs la decizia FRF.

Sporting Roșiori ocupă locul 6 în clasamentul Seriei a 6-a Teleorman din al treilea eșalon, după disputarea primelor 15 etape.

  • Articol scris de Mihai Popa
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai mult:

Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”
Rapid
Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”
Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Mi s-a părut monotonă. O bat pulbere”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1
Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Mi s-a părut monotonă. O bat pulbere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  06 Martie 2024, 09:30

Eu sunt curios cum o sa ii ia amenda aia uriașă. Omul se lasă de fotbal și la revedere. Ce cai de atac are FRF pentru o obliga un om sa plătească 20000 de euro amenda. Ăștia de unde scot sumele (amenzile) astea enorme? .

bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 17:11

Acest frf plin de nerealizări și invidios pe realizările GENERAȚIEI DE AUR se răfuiește cu niște cetățeni no name de prin ligile inferioare în loc să ia măsuri cu istvanii, colțeștii și petreștii care-și bat joc de meciurile din liga 1 ! TOATĂ JENA ȘI REPULSIA PENTRU ACEST FRF, PENTRU ACEASTĂ CONDUCERE !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează