FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRAGEDIE

Fotbalistul angolez care a murit la 20 de ani urma să ajungă în România: „Avea bilet de avion, semnase pe 3 sezoane”

Pedro Banga, fost jucător la CS Maritimo, în Portugalia, a murit // sursă foto: Twitter
Pedro Banga, fost jucător la CS Maritimo, în Portugalia, a murit // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 14:03 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 14:07

Pedro Banga, mijlocașul angolez care a murit pe 31 decembrie, la vârsta de 20 de ani, urma să ajungă în România, la CS Știința Miroslava, formație de liga a treia.

În prima zi a anului, o veste tragică a venit din Angola. Pedro Banga, fost mijlocaș defensiv la Mamelodi Sundowns în Africa de Sud și CS Maritimo în Portugalia, a decedat la vârsta de 20 de ani după ce a suferit un infarct în timp ce juca fotbal alături de prietenii lui.

S-a întâmplat în Luanda, capitala Angolei. Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu i-au putut salva viața.

Pedro Banga, fotbalistul angolez care a murit la 20 de ani, urma să ajungă la CS Știința Miroslava

Banga era liber de contract și urma să vină în România, la CS Știința Miroslava, formație din județul Iași care evoluează în seria 1 din liga a treia.

„Clubul Sportiv Știința Miroslava deplânge dispariția tragică și mult prea devreme a angolezului Pedro Banga, jucător de 20 de ani ce avea deja semnat un acord cu formația noastră și bilet de avion spre Iași pentru săptămâna viitoare, urmând a îmbrăca tricoul alb-albastru pentru următoarele 3 sezoane”, au transmis cei de la Miroslava.

CS Știința Miroslava ocupă locul 4 în seria 1 din Liga 3, cu 19 puncte adunate în 14 etape. Liderul seriei este ACS Foresta Suceava, 27 de puncte.

Tot din ligile inferioare:

Continuă haosul la clubul din România » Revine președintele dat afară în vară

A semnat Andrei Cristea! » S-au despărțit de „principalul” care activa de peste 3 ani la echipă și l-au numit pe fostul atacant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ccc23
ccc23  •  05 Ianuarie 2024, 14:35

numai el stie , Dumnezeu sa-l ierte cati ani avea de fapt si cat de batrana ii era inima:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează