FOTBAL  »  LIGA 3  »  STADION

FOTO Petiție pentru modernizarea stadionului-ruină din România » Clubul nu mai suportă situația și cere ajutor

Dacia Unirea Brăila a lansat o petiție prin care speră să convingă autoritățile locale să investească în stadionul local. +19   FOTO
Dacia Unirea Brăila a lansat o petiție prin care speră să convingă autoritățile locale să investească în stadionul local.

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 17:44 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 17:59

Dacia Unirea Brăila a lansat o petiție prin care speră să convingă autoritățile locale să investească în stadionul local. 

Dacia Unirea Brăila evoluează în Seria 2 din al treilea eșalon. Ocupă locul 5 după primele 9 runde disputate, la un singur punct de locurile care duc în play-off. Conducerea clubului consideră că promovarea nu poate fi atacată pe actuala arenă și a lansat o petiție pentru modernizarea ei.

FOTO. Cum arată stadionul-ruină din Brăila

Imagini cu stadionul-ruină din Brăila
Imagini de la Brăila - Râmnicu Sărat
Imagini de la Brăila - Râmnicu Sărat
Imagini de la Brăila - Râmnicu Sărat
Imagini de la Brăila - Râmnicu Sărat
+15 FOTO

Stadionul Municipal Brăila a fost construit în anul 1974 și nu a beneficiat de nicio modernizare majoră. Ar trebui să aibă 8.000 de locuri pe scaune, dar condițiile actuale nu sunt deloc potrivite pentru performanță.

Petiția lansată de clubul Dacia Unirea Brăila

1. Solicităm Primăriei și Consiliului Județean să aloce resurse pentru reabilitarea și modernizarea terenurilor de fotbal existente, precum și pentru construirea de noi facilități sportive, inclusiv terenuri cu gazon sintetic și dotări corespunzătoare.

2. Dorim să vă încurajăm să oferiți sprijin financiar și logistic cluburilor de fotbal din Brăila, în special celor de juniori, pentru a promova dezvoltarea tinerilor talentați și pentru a asigura că aceștia au acces la facilități și antrenamente adecvate.

3. Dorim să vedem organizarea de evenimente sportive de nivel înalt în comunitatea noastră, inclusiv turnee de fotbal, meciuri amicale cu echipe cunoscute și alte manifestări care să încurajeze pasiunea pentru fotbal în rândul locuitorilor noștri.

4. Cerem crearea de programe și școli de fotbal pentru copii și tineri, pentru a dezvolta și promova talentul local în acest sport minunat.

5. Dorim să fim informați cu privire la alocarea resurselor și planurile de dezvoltare a fotbalului în Brăila și să fim implicați în procesul de luare a deciziilor.

- Petiția celor de la Dacia Unirea Brăila

Dacia Unirea Brăila și-a jucat în ultimii ani meciurile pe stadionul din localitatea Însurăței.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce a realizat Becali cu FCSB între 2003 și 2017, când a utilizat ilegal palmaresul Stelei: trofee, zeci de milioane de euro și cel mai mare rezultat european de după 1990

Cine a condus antrenamentul de astăzi al Universității Craiova » Și cine l-a supervizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gojgaru
gojgaru  •  24 Octombrie 2023, 20:55
Postat de parachioara5 pe 24 Octombrie 2023, 18:15

...ce le trebuie fotbal la Braila ?

Sa se mute una dintre Craiove acolo :)))

istet10
istet10  •  24 Octombrie 2023, 20:51
Postat de parachioara5 pe 24 Octombrie 2023, 18:15

...ce le trebuie fotbal la Braila ?

Sa nu fie mai prejos ca galatenii.

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Octombrie 2023, 18:43

Sunt și lucruri moderne la Brăila?… Nici la Galati stadionul nu e nou, dar e plin mereu. Ce-i drept, la Galati nu e chiar așa ruină. Mă uit la stadionul de la Brăila, apoi la cel de la Timișoara și imediat îmi aduc aminte că la Târgoviște vor fi în curând 2 stadioane noi. Asta e feudă sau țară?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează