FOTBAL  »  LIGA 3  »  SR BRAȘOV

Tibi Ghioane a demisionat de la SR Brașov

Tibi Ghioane // foto: Dan Potor
Tibi Ghioane // foto: Dan Potor

Articol de - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 20:14 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 21:21

SR Brașov, echipă din Liga a 3-a, a pierdut meciul din turul patru al Cupei României, scor 2-6 (1-3), disputat miercuri după amiază, pe teren propriu, cu formația de eșalon secund FK Csikszereda. La final, antrenorul Tiberiu Ghioane (40 de ani) a demisionat. 

Partida a fost la discreția harghitenilor, care au deschis scorul prin Jelena Richard (21), același jucător majorând imediat diferența (25). Vlad Olteanu a reaprins speranțele gazdelor printr-un gol superb, din lovitură liberă (34), însă Kelemen a făcut 3-1 chiar înaintea pauzei (43). 

Abia intrat, Jebari a marcat în primele secunde ale reprizei a doua, Vlad Olteanu a făcut „dubla” (58), însă mult mai experimentații elevi ai lui Valentin Suciu s-au desprins pe final: Jelena Richard a reușit „hattrick-ul” În minutul 82, iar Bărăbaș a închis tabela în ultimul minut.

Turul 4 din Cupa României a ajuns la final » Două mari surprize: U Cluj și finalista sezonului trecut, eliminate! Gol senzațional al lui Vlad Olteanu
TURUL IV
Turul 4 din Cupa României a ajuns la final » Două mari surprize: U Cluj și finalista sezonului trecut, eliminate! Gol senzațional al lui Vlad Olteanu

Tibi Ghioane pleacă de la SR Brașov

Fanii i-au aplaudat și încurajat, la final, pe tinerii jucători brașoveni. Cu toate acestea, antrenorul Tiberiu Ghioane a anunțat că nu va mai continua pe banca SR-ului.

„Nu e nimic de zis. Eu demisionez. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu băieţii. Atât am putut. E nevoie de un şoc la echipă după rezultatul asta. Rezultatul ca rezultatul, dar maniera de joc a fost una dezastruoasă. Putea fi un scor și mai drastic, portarul nostru a fost eroul meciului. S-au adunat câteva jocuri, avem puncte puţine în campionat, iar acum am fost penibili. 

Se poate remedia situaţia, fără mine pe bancă. Sper să le prindă bine la băieţi acest şoc şi să îşi revină în campionat. Eu atât am putut, le mulţumesc pentru perioada petrecută împreună. Decizia mea este definitivă, nu mă răzgândesc”, a explicat, la finalul jocului din Cupă, Tiberiu Ghioane.

SR Brașov are un singur punct în primele două etape din Seria V a Ligii a 3-a, după 0-0 în deplasare cu Sepsi OSK 2 și 1-2 acasă cu Hermanstadt 2.

În etapa a treia, SR Brașov, va evolua în deplasare la CSO Plopeni, sâmbătă, de la ora 17.00.

Citește mai multe știri din ligile inferioare: 

Tensiuni la o fostă prim-divizionară: „Nu mai avem treninguri pentru deplasare, antrenorul a plecat fiindcă nu are jucători!”. Ce răspunde administratorul clubului

Caz uluitor petrecut la un meci din Cupa României » Șoferul autocarului a lăsat echipa care juca în deplasare la stadion și a plecat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează