FOTBAL  »  LIGA 4  »  INCIDENTE

CSA Steaua riscă EXCLUDEREA din Liga 4 dacă rasiștii din peluză recidivează

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 13:31

Incidentele de la meciul CSA Steaua - Rapid FNG 10-0, din Liga 4, n-au rămas fără urmări. Roș-albaștrii vor disputa următoarele două partide cu porțile închise, fiind amendați și cu 2.000 de lei. 

Fanii Stelei au aprins fitilul disputei cu ultrașii vișinii, iar la partida de sâmbăta trecută au aprins materiale pirotehnice, pe care le-au aruncat inclusiv pe gazon. Mai mult, aceștia au căutat în permanență contact cu galeria oaspete, un conflict de proporții fiind stopat doar de intervenția promptă a forțelor de ordine. 

De asemenea, Peluza Sud a recurs și la un mesaj rasist la adresa fanilor celor de la Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului:  „Peaky Blinders de Giulești / Vindeți mici la Dedulești”.

  • Peaky Blinders este un serial în vogă produs de BBC despre o bandă de răufăcători înrudiți cu diferite clanuri de rromi irlandezi. 

Dați afară din Liga 4? 

În cazul în care galeria stelistă va recidiva, echipa lui Daniel Oprița va fi nevoită să-și dispute meciurile la o distanță de 60 de kilometri de București. 

O dublă recidivă poate avea repercusiuni considerabile: excluderea din campionat, chiar în sezonul în care echipa Armatei își propune, în sfârșit, promovarea în Liga 3. 

Vezi și:

EXCLUSIV Scandalul cu Talpan l-a transformat în urmărit penal! CSA Steaua, reprezentată în delegația oficială de Ducu Petre, acuzat de ultraj: „Nu știu dacă e normal, nu cunosc legile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (17)
616911472005288
Cristian Murgu  •  18 Noiembrie 2019, 15:48

...haideti s o lamurim data cu "***" de rapidisti.,in trecut 60 -70de ani in urma in Crangasi si Giulesti existau ca mai in toate cartierele familii de *** nici mai multi si nici mai putini ca in Colentina de exemplu,dar ce se afla dincolo de "Tricodava"este o rusine pentru Bucuresti...de acolo *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  17 Octombrie 2019, 22:47

Rar gasesti in fotbalul romanesc specimene mai proaste decat rapidistii si talpanistii si ambele echipe sunt niste clone penibile, dar cine considera ca treaba cu Peaky blinders e rasista trebuie sa-si faca un control la cap

partea47mea
partea47mea  •  17 Octombrie 2019, 20:33

Asa ca tare v-ati dori asta gigistilor?Degeaba baaaa, tot niste slugoi veti ramane.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează