FOTBAL  »  LIGA 4  »  STADION STEAUA

WOW! Helmuth Duckadam și Gabi Balint s-au „încăierat” în direct, chiar pe 7 mai: „Bine că știi tu mai bine!” vs. „Domnule Gabi, lasă-mă să termin!”

Helmuth Duckadam s-a contrat cu Gabi Balint. Sursă foto: Libertatea +21   FOTO
Helmuth Duckadam s-a contrat cu Gabi Balint. Sursă foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 18:26

STEAUA. 7 mai, ziua steliștilor de pretutindeni, nu mai e de mulți ani un eveniment care să-i aducă la aceeași masă pe componenții echipei din 1986.

Scindați de conflictul interminabil dintre FCSB și CSA Steaua, relațiile dintre unii dintre jucătorii Stelei 86 s-au asprit cu timpul. Unii susțin proiectul Armatei, în timp ce Helmuth Duckadam, chiar cel supranumit „Eroul de la Sevilla”, a rămas în tabăra lui Gigi Becali. 

Duckadam și Balint s-au „încăierat” la TV

Chiar în ziua în care se împlinesc 34 de ani de la triumful istoric din finala Cupei Campionilor Europeni, Duckadam și Gabi Balint au purtat un dialog aprins la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Motivul e unul previzibil: disputa pentru stadionul Steaua, care urmează să fie gata în perioada următoare. 

Cei doi s-au contrat pe tema folosirii stadionului Steaua, iar dialogul a avut multe replici în care tonul vocii celor doi a fost unul ridicat:

Balint: „Stadionul e al Clubului Sportiv al Armatei”.

Duckadam: „Nu știi bine!”.

Balint: „Bine că știi tu mai bine”.

Duckadam: „A fost făcut din fondul de investiții, la fel ca stadionul Rapid. A fost făcut din bani publici. Sunt banii întregii țări. Să-ți mai spun ceva. Am vorbit cu cineva de la CSA și l-am întrebat cine va administra acest stadion. 3 milioane de euro costă întreținerea stadionului”.

Balint: „Vor fi concerte, va juca echipa națională”.

Duckadam: „Domnule Gabi, lasă-mă să mă termin! Concerte și evenimente nu vor fi în următorii doi ani. Cei de la CSA pleacă din start cu un deficit de câteva milioane de euro. Am înțeles că cei de la CNCD s-au sesizat cu privire la stadionul din Craiova și cu privire la stadionul Steaua. Acolo e același lucru, e o discriminare”. 

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

VIDEO. Imagini noi de la stadionul Ghencea. Scaunele s-au montat în proporție de 80% și se montează panourile de sticlă

Citește și alte știri Steaua:

EXCLUSIV CSA Steaua, răspuns oficial pentru Gazetă! FCSB e la cheremul generalilor

EXCLUSIV 34 de ani de când Steaua a fost campioana Europei » Anghel Iordănescu: „După ce mi-am analizat prestaţia din finală, am realizat că Steaua are nevoie de Hagi”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (51)
116678125889353
Lorenzo Lallana  •  08 Mai 2020, 11:11

Arenele din București sunt din bani publici, sunt pentru sport, de ce Roma și LAzio, joacă pe același stadion,Milan și Inter, poate pentru că nu sunt proprietari, stadioanele sunt ale municipalității. Să zicem că armata primește la cheie stadionul, cum îl administrează să nu iasă în pierdere la finalul anului, prin meciuri cu Ciorogîrla. Se discută aici de zici că CSA e Arsenal și și-a făcut stadion și nu primește o la păscut pe el că pute. Suntem o țară de comuniști de dreapta.

111016807003709
Stefan Babanu  •  08 Mai 2020, 10:32
Postat de maryan72 pe 08 Mai 2020, 10:20

ma poetule chiar asa ? ,,s-a sara,, ?

Domnu' academician unde ai vazut tu cratima ca eu nu am pus-o ci tu! Ca e spatiu intre s si a , asta e altceva, o eroare neverificata la regruparea textului! Du-te si corecteaza la alta taraba ca nu e loc aici gospodarule!

maryan72
maryan72  •  08 Mai 2020, 10:20
Postat de Stefan Babanu pe 08 Mai 2020, 09:52

dar de ce n-ai *** tu, ma, cand Becali, "infractorul" si-a bagat banii personali sa sustina Steaua? ca n-a fost niciunul care s a sara in sus! Toti ii pupati mana atunci! doar cand a plecat din ghencea si au ramas coloneii fara cascaval, hop si voi cu Becali "infractorul"!

ma poetule chiar asa ? ,,s-a sara,, ?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează