FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO Jurnalistul Gazetei Sporturilor dă de pământ cu Burleanu: „Ce rușine! Până și Ceaușescu îi punea pe unii să se mai abțină”

FOTO: Cristi Preda (GSP)
FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 10:46 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 11:43

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a câștigat pe 12 aprilie cel de-al treilea mandat în fruntea fotbalului românesc. Invitat la emisiunea GSP Live, Adrian Florea, jurnalistul Gazetei, l-a criticat dur pe președintele Federației Române de Fotbal.

Pe 12 aprilie, timp de două ore, Adunarea Generală a FRF a îndeplinit o formalitate. L-a ales în unanimitate pe Răzvan Burleanu ca președinte. Au fost 272 de voturi pentru ca Burleanu să primească al treilea mandat, niciun vot împotrivă și nicio abținere.

Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”
CFR CLUJ - DINAMO KIEV 0-0
Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”

Adrian Florea, despre noul mandat al lui Burleanu, reales cu unanimitate de voturi: „Ce rușine! Până și Ceaușescu îi punea pe unii să se mai abțină”

„Ce rușine, 272 de voturi! Dacă eram acolo, puneam eu pe cineva să se abțină. Se învârt în pământ Stalin, Mao... Cum, mă, 272? «Ceașcă» (n.r. - Nicolae Ceaușescu) era departe, el avea 87%. Până și Ceaușescu îi punea pe unii să se mai abțină. Incredibil! Dar dacă își permit, de ce să nu facă?”, a subliniat Adrian Florea, la GSP Live.

Răzvan Burleanu: „Vă mulțumesc pentru această sursă de prietenie”

După ce fost ales în funcția de președinte FRF, Răzvan Burleanu a ținut un discurs prin care le-a mulțumit celor care l-au votat în unanimitate.

Vă mulțumesc foarte mult. Este un moment foarte emoționant pentru mine. Vă mulțumesc pentru încredere și pentru această sursă de prietenie. Asta îmi dă energie. Energia de a continua pe drumul integrității, corectitudinii și al transparenței, energia de a trece peste criticile nefondate și de a lupta pentru cel mai important lucru câștigat în acești 8 ani: o competiție corectă.

Le mulțumesc și celor din administrație, care la 4 dimineața erau aici pentru a pregăti stadionul.

Peste 4 sigur voi fi mai optimist decât azi. Am întâlnit oameni ca dumneavoastră, plini de energie și determinare, iar asta îmi dă speranță și speranță pentru potențialul țării. FRF are nevoie de fiecare pentru a inspira o schimbare în societate.

Nu am nicio îndoială că nu vom reuși. Vă cunosc pe fiecare în parte. Misiunea pe care o avem azi e aceea de a face fotbalul mai bun pentru cei care vor veni după noi.

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru fotbal și comunitățile voastre. Voi fi alături de voi la fiecare pas.

-Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește și:

Acționarul lui CFR Cluj reacționează după ce GSP a scris despre ruptura dintre Petrescu și fotbaliști: „La nivel de conducere, asta facem”

FCSB. Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare! Staff-ul tehnic, nevoit să verifice de două ori rapoartele

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
bbd18
bbd18  •  21 Aprilie 2022, 20:41

Si ne mai mirăm ca suntem unde suntem cu fotbalul din Romania. Datorită lui si cei de pe lângă el fotbalul nostru a ajuns la nivelul celui din Timbuktu. Tot înainte tovarăşu Burleanu. Burleanu reales la al 3- lea congres. URAAA..URAAAA

03101956
03101956  •  21 Aprilie 2022, 16:01

Urata fotografie! Toti in jurul presedintelui........***! S-a votat dictatura FRF??? Votat pe 4 ani (pardon pe viata) ca in cazul lui Putin .....Schimbam regulamntul din 4 in 4 ani! Rusine Burleanu si toti acolitii tai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  21 Aprilie 2022, 12:25

Nu mai scăpăm de el următorii 25-30 de ani. În federație îmbătrânește ăsta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează