FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA U21 - ROMÂNIA U21

Adrian Mutu, acuze incredibile la adresa arbitrului partidei Ucraina U21 - România U21: „A vorbit tot meciul în rusă cu adversarii!”

România U21 a pierdut cu Islanda U21, scor 0-1. Selecționerul Adrian Mutu (41 de ani) a fost nemulțumit de faptul că arbitrul partidei a discutat în limba rusă cu adversarii pe toată durata partidei.
România U21 a pierdut cu Islanda U21, scor 0-1. Selecționerul Adrian Mutu (41 de ani) a fost nemulțumit de faptul că arbitrul partidei a discutat în limba rusă cu adversarii pe toată durata partidei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 19:40 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 22:45

România U21 a pierdut cu Ucraina U21, scor 0-1. Selecționerul Adrian Mutu (41 de ani) a fost nemulțumit de faptul că arbitrul partidei a discutat în limba rusă cu adversarii pe toată durata partidei. 

  • Reprezentativa României ocupă poziția a doua în Grupa 8, cu 2 jocuri rămase de disputat. Cele nouă câștigătoare ale grupelor preliminare și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO 2021.
  • Meciurile din cele patru grupe ale turneului final se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

„A fost un meci intens, bun, de ambele părți. Ambele echipe au jucat un fotbal agresiv, intens. Ne-am adaptat repede la terenul foarte prost din această seară, moale. Ne-am abătut puțin de la planul nostru, de la jocul de posesie, din această cauză. Știam că Ucraina formează un pătrar pe posesie și că încearcă să ne atragă acolo. Băieții s-au apărat foarte bine, am mizat pe contraatac, am avut câteva ocazii. Cred că rezultatul corect era egal.

Sunt dezamăgit. E normal, aveam șanse și cu un egal să ne calificăm mai rapid la turneul final. Rămânem în cărți și așa. Urmează un meci cu Malta, care nu va mai conta, apoi va fi totul, care pe care cu Danemarca”, a declarat Adrian Mutu după meci.

Adrian Mutu, acuze incredibile la adresa arbitrului

Partida dintre Ucraina U21 și România U21 a fost condusă de arbitrul kazah Furkat Atazhanov. Mutu i-a reproșat că a discutat cu adversarii în limba rusă pe toată durata partidei. 

„Nu am vorbit de penalty cu arbitrul. I-am reproșat doar că nu e fair-play din partea lui ca arbitrul fiind din Kazahstan să discute în rusă cu cei din Ucraina. La un meci internațional e corect să discuți în engleză. I-am spus acest lucru. La fiecare meleu discută cu ucrainenii în limba rusă....”,  a spus Mutu. 

Programul finalului de preliminarii:

  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
  • 14 noiembrie 2020: Malta – Ucraina
  • 17 noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda

Clasament Grupa 8: 

Adrian Mutu, acuze incredibile la adresa arbitrului partidei Ucraina U21 - România U21: „A vorbit tot meciul în rusă cu adversarii!”

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Comentariu de Dan Udrea » Mirel, dacă ești vinovat, atunci trebuie să plătești!

Anghel Iordănescu nu îl menajează pe Mirel Rădoi: „Un selecționer n-a fost niciodată așa aproape de calificare. Poate s-a inspirat din perioada de la FCSB”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (67)
tivireli
tivireli  •  10 Octombrie 2020, 19:44

Avem o șansa infima sa fim a cincea in clasamentul locurilor 2. Sunt patru echipe ce ne vor depăși clar. Dacă luam un punct cu Ucraina, aveam mai multe șanse, dar tot pt poziția 5. Primele 4 locuri sunt deja arvuniți după etapa de ieri

republicanapoca
republicanapoca  •  10 Octombrie 2020, 15:52
Postat de 1r2d2 pe 10 Octombrie 2020, 03:42

nu te flata ca tot prostul siteului ramai...

Multzumesc pr atentia acordata))

republicanapoca
republicanapoca  •  10 Octombrie 2020, 15:46
Postat de fairplayromania pe 10 Octombrie 2020, 04:01

Au auzit că esti prostălăul site-ului , e adevărat? Eu nu cred in clona ta.

Tu du te la scoala

Vezi toate comentariile (67)
Comentează