FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

VIDEO + FOTO Adrian Mutu a sărit să-l apere pe Denis Ciobotariu: „Nu a pierdut omul din marcaj, nu a greșit la gol”

Denis Ciobotariu, în duel cu Perr Schuurs, autorul golului Olandei // foto: Imago +12   FOTO
Denis Ciobotariu, în duel cu Perr Schuurs, autorul golului Olandei // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 23:57 / Actualizat joi, 25 martie 2021 00:57

Adrian Mutu (42 de ani), selecționerul echipei naționale U21 a României, i-a luat apărarea lui Denis Ciobotariu (22), vinovat la golul Olandei în primul meci al „tricolorilor” de la EURO U21, încheiat la egalitate, 1-1.

În minutul 16 al meciului de pe Bozsik Arena, Olanda a deschis scorul prin Perr Schuurs. Fundașul central batav a înscris cu capul de lângă Denis Ciobotariu, al cărui marcaj a fost larg. La conferința de presă de la finalul meciului, Mutu a încercat să-și „scoată” elevul, motivând că „uneori adversarul e mai bun”. 

+8 FOTO

VIDEO. Adrian Mutu: „Nu îl consider pe Ciobotariu vinovat”

„El nu a pierdut omul din marcaj, se întâmplă ca în anumite faze un jucător să fie mai bun decât tine și să anticipeze mingea în locul tău. E o chestiune de secunde, mingea era căzută spre adversar și fundașul olandez a avut o execuție foarte bună. Nu îl consider pe Ciobotariu vinovat la gol, cu toții putem face mai mult, dar câteodată trebuie să acceptăm că adversarul e mai bun”, a declarat Adrian Mutu. 

Ciobotariu a fost integralist cu Olanda, deși înainte de meci se aștepta ca Andrei Chindriș să fie titularizat.

4e nota primită de Ciobotariu din partea GSP, cea mai mică dintre „tricolori”

Mai multe știri despre România U21 - Olanda U21:

Adrian Mutu, nemulțumit de rezultat: „Meritam cele 3 puncte!”

4 „tricolori” cu prestații solide în fața Olandei U21 + Cei doi care au dezamăgit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
polistul68
polistul68  •  25 Martie 2021, 21:04
Postat de Muzzi Ciprian pe 25 Martie 2021, 08:04

daca ma intrebi pe mine, la acel esec la campionatul mondial, vinovat a fost Iordanescu si cam atat! nici o idee tactica, doar fundu`n poarta si asteptam ceva de la Hagi sau altul! cu un antrenor bun si conjunctura de atunci, ieseam campioni mondiali! cu hey-rup father chicken am iesit cu Suedia!cum sa joci acelasi joc tactic impotriva tuturor(imi raspund singur, pentru ca alta idee tactica nu avea!)? nu il adaptezi in functie de adversar? cum ma, sa sti ca in anii aia tarile nordice joaca numai in forta, caci cu mingea nu le avea nici unul, si sa nu le zici la jucatori sa nu lase sa centreze, sa stea langa aia inalti care sar la cap? cum? Prodan facea marcaj la Henrik Larsson la faza aia, care ala avea 1.60!

Ai foarte mare dreptate...sa fim realisti, cu Generatia de Aur, cu jucatori buni, care jucau la echipe tari, Romania se apara si ciupea ceva pe contraatac...si asta ma mira acum, si ma intriga, ca vin alde Popescu, Dumitrescu, chiar si Hagi, care spun ca nationala trebuie sa atace..sa-si impuna jocul...la faza din meciul cu Suedia, Prunea a strigat EUUUUUUUU..cum striga portarii cand ies...iar atunci, toti fundasii, efectiv se orpesc, stau pe loc, sa nu-si incurce portarul...Dar Prunea ( care dealtfel a aparat excelent in meciul ala) a calculat gresit...si faptul ca Prodan facea marcaj la Larson...asa i-a prins faza..problema a fost doar la Prunea. Si larson are sigur 1,80..doar ca era singurul din echipa lui mai slabut si...cu doar 1.80...de aceea iti parea micut...

10156568321649937
Marius Caseanu  •  25 Martie 2021, 20:56

Singura lui vina este ca... joaca la CFR. Daca era la fcsb, era super-bun. Asta imi aduce aminte de Islanda-Romania in care Camora a fost facut praf, dar daca te uiti la toate rezumatele televiziunilor straine, jucatoprul Islandez a fost in ofsaid, iar la momentul pasei intre Camora si islandez, mai era un jucator roman. Dar toate tunurile au fost puse pe Camora, si asta de o presa nationalista care ia la purecat toti arbitri si toate greselile, daca sunt in defavoarea fcsb-ului! Chiar si Ilie Dumitrescu, a admis ca in afara de gol Ciobi a jucat foarte bine. Sigur ca putea face mai mult, dar nu cred ca a fost numai vina lui.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  25 Martie 2021, 12:53
Postat de cata23 pe 25 Martie 2021, 10:28

Ungaria

Mă refeream la jucătorii români....

Vezi toate comentariile (44)
Comentează