FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

Reacția lui Adrian Mutu după Columbia - România: „Bine că n-am ieșit șifonați” + Nu i-a menajat pe Ianis Hagi, pe Drăgușin și pe Alibec

Adrian Mutu a reacționat după +16   FOTO
Adrian Mutu a reacționat după

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 11:09 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 11:44

Adrian Mutu (45 de ani), golgheterul all-time al echipei naționale, a comentat eșecul „tricolorilor” în fața Columbiei, cu mai puțin de trei luni înainte de EURO 2024. Tehnicianul lui CFR Cluj a analizat jocul României și a evidențiat câțiva fotbaliști din echipa lui Edward Iordănescu.

Mutu a vorbit și despre situația lui Radu Drăgușin (22 de ani), cel care nu prinde foarte multe minute la Tottenham și a numit cel mai bun fotbalist de la echipa națională. Marius Marin a fost unul dintre jucătorii care i-au lăsat o impresie plăcută antrenorului clujenilor.

Cât ne mai mințim?
editorial
Cât ne mai mințim?

Adrian Mutu, după Columbia - România 3-2: „Ianis Hagi să strângă minute, Stanciu cel mai bun jucător”

„În atac mai pot apărea Bîrligea, Louis Munteanu și cam atât. L-am văzut puțin stingher pe Drăgușin, se vede că nu are ritm, jocuri în picioare, față de ce juca el înainte. A dat și de o echipă care a crescut ritmul mult, a accentuat lipsa lui de jocuri.

Nu cred că Vlad Chiricheș e o soluție pentru Euro. Certitudini sunt la echipa națională, nu trebuie să judecăm echipa doar pentru acest meci, Columbia a fost clar mai bună. S-a format un nucleu, dar e bine că nu am ieșit atât de șifonați, ne desumflam de tot dacă ne dădeau 4 sau 5-0.

Cred că ideea lui Edi Iordănescu de a forma un grup, de a merge pe forța grupului e corectă. Rațiu trece prin aceeași situație precum Drăgușin. Stanciu e o certitudine, fundașii centrali, poarta e asigurată. Problema este la fundașii laterali pentru că nu avem doi al căror nume să-l știm înainte de Euro.

Îmi place mult de Marius Marin, în economia jocului e important, recuperează și aleargă foarte mult. Un plus pentru Răzvan Marin pentru experiența acumulată în Italia. Stanciu nu cred că va lipsi, e cel mai valoros jucător al nostru, Ianis să strângă cât mai multe minute, iar în atac se joacă. Sunt Alibec, Bîrligea, depinde de forma de moment a jucătorilor”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

VIDEO. România - Columbia 2-3 » Selecționerul, Edi Iordănescu, mulțumit în ciudată înfrângerii: „Am întâlnit o echipă completă"

Citește și alte știri:

Programul României la Euro 2024 » Când jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”
GRUPE
Programul României la Euro 2024 » Când jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”
Ucraina, îndârjită de calificarea la Euro 2024: „Rachetele zboară, trebuie să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor”
UCRAINA
Ucraina, îndârjită de calificarea la Euro 2024: „Rachetele zboară, trebuie să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Martie 2024, 05:38
Postat de parachioara5 pe 27 Martie 2024, 12:32

...mutu nu vrea binele fotbalului romanesc ...

du-te ma la coasa.. tu sti doar sa jignesti..

Adrian2500
Adrian2500  •  27 Martie 2024, 18:17

Mai Adi Mutu nu am iesit sifonati? Mai rau, au râs de noi columbienii ! De echipa noastră care nu era in stare sa lege 3 pase. Dacă si tu spui ca inca nu e rau, chiar ca nu mai stim ce inseamna fotbalul. Păcat de talentul tau fotbalistic, căci între timp vad ca ai devenit si tu o marionetă ușor de butonat.

Domnul
Domnul  •  27 Martie 2024, 15:43

Bună! Mutu are pretenții, dar sa fie mai ocupat cu CFR ,căci nu e prea pe roze! A avut siRomania ocazii, am mai reparat ceva in final. E bine ca am scăpat cu fața curată! Se putea mult mai .rău . Se contureaza lotul in urma acestor doua meciuri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează