FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

GALERIE FOTO + VIDEO Aici vor sta Ianis Hagi, Stanciu și compania la EURO 2024 » Hotel de 4 stele și stadion ales în trecut de naționala Ghanei

Hotelul Melchior Park din Würzburg, Bavaria, va găzdui delegația României pe perioada EURO 2024 // foto: frf.ro +16   FOTO
Hotelul Melchior Park din Würzburg, Bavaria, va găzdui delegația României pe perioada EURO 2024 // foto: frf.ro

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 11:29 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 17:56

Hotelul Melchior Park din Würzburg, Bavaria, va găzdui delegația României pe perioada EURO 2024. „Tricolorii” vor juca cele 3 meciuri din grupele Campionatului European la Frankfurt, Munchen și Koln.

Calificată la EURO 2024 și repartizată în grupa E, România va disputa cele 3 meciuri din faza grupelor între 17 și 26 iunie 2024, în 3 orașe din Germania: Munchen (duelul contra câștigătoarei play-off-ului B), Koln (cu Belgia) și Frankfurt (cu Slovacia).

După tragerea la sorți, oficialii Federației Române de Fotbal și membrii staff-ului tehnic au plecat în căutarea bazei ideale de pregătire pentru „tricolori”. Alegerea a fost orașul bavarez Würzburg, delegația României urmând a fi cazată la hotelul Melchior Park.

Ce veste! România scapă la EURO de unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume
JUCĂTORI
Ce veste! România scapă la EURO de unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume

Würzburg, orașul care care va găzdui naționala României pe perioada EURO 2024

FRF menționează într-un comunicat că „oamenii din staff-ul selecționerului au vizionat 15 baze de pregătire, hoteluri și terenuri de antrenament” din Germania. Edi Iordănescu a văzut una dintre baze pe 3 decembrie, a doua zi după tragerea la sorți, alte două o zi mai târziu, pe 4 decembrie.

sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
+12 FOTO

Federația a explicat criteriile în baza cărora a fost luată decizia:

„Selecționerul a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa națională a României este baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln.

Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele.

Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenți”.

Hotelul în care vor sta Edi Iordănescu și „tricolorii”

Hotelul Melchior Park, de 4 stele, deschis în 2017, îi va găzdui pe Stanciu, Ianis Hagi și compania.

„Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness”, se arată în comunicatul FRF.

sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
+12 FOTO

În privința terenului de antrenament, acesta va fi cel al stadionului AKON Arena, casa echipei Würzburger Kickers, din Regionalliga Bayern, una dintre seriile ligii a patra din Germania.

Stadionul se află la 4 kilometri de hotel și a servit drept teren de pregătire pentru naționala Ghanei la Campionatul Mondial din 2006, găzduit de nemți.

sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
sursă foto: frf.ro
+12 FOTO

VIDEO. Cum arată cantonamentul în care vor sta „tricolorii” pe durata Campionatului European din Germania

Mai multe știri despre echipa națională:

Anghel Iordănescu îi transmite un mesaj clar lui Ianis Hagi: „Dacă nu joci la club, stai acasă! Nu poți să fii la Euro în condițiile astea”

Unica șansă a lui Alexandru Mitriță să prindă în ultima clipă lotul naționalei de Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1945sv0509
1945sv0509  •  06 Decembrie 2023, 21:46

Credeam ca ati atins nivelul maxim de slugarnicie vis s vis de acest mormoloc, dar vad ca mai aveti resurse.

nucu68
nucu68  •  06 Decembrie 2023, 12:42

De unde știți că Hagi jr va fi selecționat? Ce vă mai place să dați limbi seniorului.

Dobermannul
Dobermannul  •  06 Decembrie 2023, 12:34

Cine-i primul (din titlu articolului) care sta la CE? Care-i jucatorul care ii vine in minte primul celui care scrie articole in GSP? ... Ianis Hagi rezerva de la Alaves.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează