FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANUNȚ

Fotbalistul s-a întors în România, după ce a ieșit campion, și anunță răspicat: „Am revenit din iad. Vreau la națională!”

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 09:52 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 10:11

Extrema Alexandru Mățan (24 de ani) a revenit în România, profitând de vacanța din MLS. Și a anunțat ce planuri are.

Jucătorul crescut la Academia Hagi a devenit campion în MLS, cu Columbus Crew, jucând 40 de meciuri (3 goluri, 11 pase de gol). 

La întoarcerea în România, a vorbit despre cum s-a recuperat după perioada de coșmar de la Rapid (6 meciuri în 6 luni, august - decembrie 2022) și anunță că vrea la națională.

Detalii de culise: cum a pus Gigi Becali mâna pe vedeta echipei » Fanii sunt revoltați și amenință cu boicotul, din cauza sumei de transfer
FCSB
Detalii de culise: cum a pus Gigi Becali mâna pe vedeta echipei » Fanii sunt revoltați și amenință cu boicotul, din cauza sumei de transfer

Alexandru Mățan anunță răspicat: „M-am întors din iad. Și vreau la națională”

„Ştie toată lumea că perioada mea nu a fost prea bună. Am revenit din iad şi mă bucur. Sunt bine acum. Eu doar mă rugam să mă fac bine şi cam atât. Domnul antrenor a vorbit cu mine, mi-a dat încredere. Apropiaţii au fost mereu alături de mine şi au crezut în mine

Acum mă gândesc la echipa naţională. Orice jucător ar fi mândru să-şi reprezinte ţara. Nu aş vrea să vorbesc foarte mult despre echipa naţională. Vreau să-i felicit pe cei de acolo pentru parcursul avut”, a spus Alexandru Mățan, potrivit OrangeSport.

Apoi a continuat și a vorbit despre situația lui din MLS și planurile americanilor de dezvoltare.

„Momentan mai am un an contract cu cei de la Columbus. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu pot să dau un răspuns acum. Nu văd dacă ar fi o problemă dacă aş rămâne acolo.

Campionatul e într-o continuă creştere. Va creşte de la an la an. Investesc mult în infrastructură. E foarte fizic şi tehnic. MLS e o rampă de lansare pentru Europa. Enes Sali merge pe mâini bune”, a adăugat Mățan.

Messi este idolul meu de când eram mic. Şi să joci contra lui e la fel de bine. Am avut ultimul meci cu Inter Miami în campionatul regular, iar el a semnat după.

 - Alexandru Mățan

VIDEO Alex Mățan câștigă titlul în MLS, după un sezon de vis la Columbus Crew

Citește și: 

Ei sunt următoarele transferuri de top ale Ligii 1? Ce spune regula ultimului deceniu

Dat afară de CSU Craiova „fără nicio explicație”: „Mi-au zis că nu mai am nicio șansă să joc, nici dacă intra Messi în mine nu conta! Mă simțeam ca un intrus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2023, 08:56
Postat de jackdante pe 14 Decembrie 2023, 18:40

unde joaca aliuta asta?

A jucat bre!La echipa cuviosului!A fost doar un „spirit de gluma”referitoare la „etnie”!

jackdante
jackdante  •  14 Decembrie 2023, 18:40
Postat de parpalache pe 14 Decembrie 2023, 10:42

Rapid cam renunța la„culoarea locala”!Poate pentru ca seamana mai mult cu Aliuța și cu Florinel,de la adversari!

unde joaca aliuta asta?

godot
godot  •  14 Decembrie 2023, 11:40

Merită la echipa națională, a demonstrat ceva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close