FOTBAL  »  NATIONALA  »  LOBBY

Anamaria Prodan îi face reclamă puternică lui Stanciu: „E brand național. Cum să nu-l convoci?!”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 14:03 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 14:25

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) consideră că Nicolae Stanciu (28 de ani), fotbalist pe care îl reprezintă, ar trebui convocat la echipa națională în continuare, chiar dacă va evolua în China. 

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia la Wuhan Three Towns e rezolvat de mai bine de o săptămână. Anamaria Prodan îi ia apărarea fotbalistului pe care îl reprezintă. Spune că Edi Iordănescu nu îl poate ignora.

Scandal în Turcia! Antrenorul lui Galatasaray a cerut excluderea din lot a lui Moruțan » Prima reacție a conducerii
Galatasaray
Scandal în Turcia! Antrenorul lui Galatasaray a cerut excluderea din lot a lui Moruțan » Prima reacție a conducerii

Anamaria Prodan: „Nicolae Stanciu e bun național!”

„Astea sunt discuțiile pe care le avem de fiecare dată. Și când a plecat în Arabia Saudită s-a zis gata, i s-a închis cariera.

Stanciu e brand național și unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are națională. Nu știu dacă cineva și-ar permite să nu-l convoace din China, unde campionatele sunt atât de puternice...

Hai să ne fie cu iertare, nu prea putem ridica ochii. Asta este, mai sunt și jucători care sunt chemați la naționala SUA din Europa”, a spus Anamaria Prodan, la Pro X. 

Calea lui Stanciu către națională, blocată de Covid-19 și de fusul orar

Fostul internațional al Petrolului, Florin Pârvu (46 de ani), antrenorul echipei de tineret a chinezilor de la Henan Jianye, a vorbit despre restricțiile extrem de dure impuse în China și despre ce probleme va avea Stanciu când va sosi din Europa în China, care ar putea face imposibilă convocarea lui la echipa națională.

Nu mai poate merge la națională. Fusul orar e cea mai mare problemă. Sunt 6 ore diferență între China și România, iar restricțiile împotriva COVID-19 chiar sunt restricții. Stanciu, ca să ajungă la noul club, are nevoie de 21 de zile. Stă 14 zile în carantină, chiar dacă e vaccinat, și are alte 7 zile de monitorizare la club.
- Florin Pârvu, fost mijlocaș Petrolul

VIDEO Anunț categoric al lui Edi Iordănescu: „Stanciu rămâne sută la sută la echipa națională!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Patronul din Liga 1 care nu-l menajează pe Burleanu: „Nota 4 pentru rezultatele naționalei, 9 sau 10 pentru limbajul de lemn”

EXCLUSIV Edi Iordănescu și-a definitivat staff-ul de la națională » Ce nume nou a decis să coopteze în echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
robotucigas
robotucigas  •  24 Februarie 2022, 10:37

Ups! Dă ordine Anamaria. Pe bune?

romeverest
romeverest  •  24 Februarie 2022, 09:50

Femeia asta nu are proprietatea cuvintelor pe care le foloseste !! Cata minte poti sa ai ca sa-l numesti pe Stanciu “brand national” ?? Doamne Fereste !!

doubleti
doubleti  •  23 Februarie 2022, 23:11
Postat de polistul68 pe 23 Februarie 2022, 21:49

Ideea ta, sa sacrifici un turneu final, o sustin si eu....dar sa fim realisti...cine vine din spate ? Dragusin e unul..ok, incepe sa joace in Italia...spune-mi altul ..cine vine din spate, are talent nativ..si atat...spune-mi alt jucator care joaca, sau care promite ca va juca, mai bine decat Stanciu. Asa cum e el, cat de cat, ai avut pe cienva la mijloc. Spune-mi alr roman care alearga cat stanciu, baga piciorul ca el, trage la poarta ca el...cat de cat, el a mai jucat in Europa, are ceva experienta...repet, si eu as vrea ca, sa promovam jucatori noi, tineri, chiar si pretul ratarii calificarii...dar CINE sunt acei jucatori ? Cand vad cum se joaca in Romania, ma enervez, crede-ma. Doar daca mai apare ceva de la romanii plecati in Italia, Spania, Anglia...ei sunt singura noastra speranta, nu 'academiile" din Romania

Pai ideea era ca oricine este la fel de bun ca Stanciu sau poate chiar mai bun. Stanciu la nationala a fost ZERO. A fost mereu o frana la mijlocul terenului, el nu a venit cu acelasi chef de fotbal ca la Slavia de exemplu. Spune-mi te rog un meci emplimatic pentru Stanciu la national... De aceea iti zic ca nu este nicio pierdere neconvocarea lui Stanciu. Dar stai linistit ca o sa fie convocat.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează