FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

Adrian Porumboiu, discurs dur după bătaia între ultrașii români: „Are tulburări de comportament”

FOTO: Captură @Orange Sport +29   FOTO
FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 12:57 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 14:14

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost patron la FC Vaslui, a condamnat într-un discurs dur comportamentul ultrașilor prezenți la Andorra - România 0-2.

Context: 

Omul de afaceri l-a criticat în termeni duri pe Andrei Preda, cunoscut ca „Gogoașă”, cel care a fost în centrul imaginilor filmate în mijlocul galeriei. 

Ironia lui Mihai Stoica, după ce ultrașii români s-au bătut între ei în Andorra - România: „De aici a pornit totul”
Andorra - România 0-2
Ironia lui Mihai Stoica, după ce ultrașii români s-au bătut între ei în Andorra - România: „De aici a pornit totul”

Adrian Porumboiu, vehement după bătaia între ultrași la Andorra - România

„Cine, Doamne iartă-mă, o mai fi și «Gogoașă» ăla?! Doamne, Dumnezeule! Toți tâmpiții… Bine, mă, ai făcut la Craiova, ai făcut la Sf. Gheorghe... Dar când vezi că ai asemenea indivizi, le dai interdicție să mai intre! Te mai fac de râs și în fața atâtor spectatori. 

Nu știu de la ce se băteau, că de la fotbal nu. Oamenii se bat de la bani, de la femei... Nu erau nici bani, nici femei. «Gogoașă» are tulburări de comportament! Trebuie să fie în atenția psihologilor. Nu am mai fi noi, dacă nu ne-am da în spectacol”, a declarat Adrian Porumboiu pentru as.ro.

Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin... O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți! 

- Florin Răducioiu, la PrimaSport

FOTO: Capturi @Orange Sport
FOTO: Capturi @Orange Sport
FOTO: Capturi @Orange Sport
FOTO: Capturi @Orange Sport
+25 FOTO

Citește și: 

Dumitru Dragomir a făcut praf naționala României: „Doamne! Haos total! Nu am mai văzut așa ceva” + „Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

Alt jucător român nu mai vrea să audă de națională: „Nu mai vine” » Motivul din spatele acestei decizii drastice

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
eunescu09
eunescu09  •  26 Martie 2023, 17:13

Oare, câte trebuie sa mai facă acest individ pentru a fi interzis definitiv pe stadioane și în preajma echipelor de fotbal?

iung811
iung811  •  26 Martie 2023, 15:09

A dracu de grea e gramatica limbii române . Du-te întâi la școală.

iung811
iung811  •  26 Martie 2023, 15:05
Postat de Burunicolae69 pe 26 Martie 2023, 14:01

*** de la Rapid infiltrați sunt de vina, acum ceva ani buni în deplasări nu se întîmplă așa ceva .Vreți ultrasi vizionati de la ora 17 meciul de hanbal al celei m-ai tari galerii ,Rapid.

A dracu de grea e gramatica limbii române . Du-te întâi la școală.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează