FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Andrei Vochin, despre indicațiile date de Mihai Stoichiță din tribune: „El e un tip mai coleric. Am vorbit cu Edi”

Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 07:25 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 09:26

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu (39 de ani), a vorbit despre momentele din finalul meciului Belarus - România care l-au avut în prim plan pe Mihai Stoichiță (69), directorul comisiei tehnice din cadrul FRF. 

În finalul partidei de la Budapesta, dintre Belarus și România, încheiată 0-0, Mihai Stoichiță a început să dea indicații din tribune. 

România - Andorra 4-0 » Ne-am trezit lideri! Joaca de copii de pe Arena Națională plus egalul miraculos din Elveția ne-au propulsat în fruntea grupei
România - Andorra 4-0
România - Andorra 4-0 » Ne-am trezit lideri! Joaca de copii de pe Arena Națională plus egalul miraculos din Elveția ne-au propulsat în fruntea grupei

Naționala noastră a scăpat fără gol la o acțiune periculoasă a ex-sovieticilor, moment în care Stoichiță s-a ridicat în picioare și a urlat spre „tricolori”: „Calm, calm! Mai sunt șapte minute!”.

Recunoscut pentru faptul că nu se poate abține să nu dea indicații atunci când urmărește meciurile echipelor naționale, Stoichiță a continuat să-i dirijeze pe „tricolori” din lojă: „Vali, pleacă în stânga!”, a strigat în direcția lui Mihăilă. Apoi, a încercat să-l ghideze pe Drăgușin: „Radu, calm! Calm, Radu”!.

Stoichiță fusese temperat pe durata partidei, însă s-a activat spre final și în prelungiri. La un moment dat, a strigat și în direcția lui Olaru: „Du-te, Darius, la careu!”.

Oficialul FRF spune că Mihai Stoichiță are momente din acestea dat fiind faptul că este antrenor la bază. Andrei Vochin susține că a vorbit cu selecționerul Edi Iordănescu (45) despre acest subiect, dar tehnicianul a zis că nu a auzit indicațiile lui Stoichiță, după cum el însuși a precizat la conferința de presă de sâmbătă

Andrei Vochin, despre indicațiile date de Mihai Stoichiță în timpul meciului Belarus - România: „El e un tip coleric”

„Am stat lângă el (n.r. - Stoichiță). Fiecare are un tip de personalitate. Cu toţii am fost pe stadioane sau aveam echipe favorite şi am fost în tribune şi strigam toţi, inclusiv ziariştii.

Sunt momente, mai ales pe final de meci, când este foarte greu, dacă eşti pasionat de lucrul ăla şi ţii cu echipa aia cu tot sufletul, să nu ai manifestări de genul ăsta.

Mihai e un tip coleric. În minutul 60-70 şi în liniştea care era acolo, mă întrebam ce e cu el. Ce mai avea de spus îmi şoptea mie la ureche. Iar el a strigat de două sau trei ori după minutul 80, când tuturor ne venea să strigăm.

Am vorbit cu Edi (n.r. - Iordănescu). Nu are nicio treabă, nu a resimţit nimic. Până la urmă, la asta se rezumă totul, dacă antrenorul principal simte că l-ai împiedicat în munca lui în vreun fel sau altul.

În primul rând, Mihai Stoichiță nu a mai plecat de la Mogoşoaia de câteva zile. Stă şi doarme acolo. La Budapesta au avut două-trei şedinţe de discuţii din astea de-ale lor, tactice, împreună. Dacă Edi nu a fost deranjat, înseamnă că ăla era spiritul.

Eu cred că stând atât de mult împreună ştiau foarte bine tot ce se întâmplă şi era un final de meci, tuturor ne venea sa strigăm.

El (n.r. - Stoichiţă) e un om emoţional, coleric, uneori nu se poate abţine, dar pentru mine e de felicitat. Adică 80 de minute, cu un stadion gol, unde se putea auzi orice, nu i-am auzit vocea tare în tribună. Pentru mine asta e de felicitat”, a declarat Andrei Vochin, conform Orange Sport. 

VIDEO. Oficialii FRF, surprinși la antrenamentul naționalei înainte de România - Andorra

Citește și: 

Andrei Vochin, detalii îngrijorătoare despre un „tricolor”: „Să vedem cât poate rezista dacă va fi băgat”

Mihai Stoica, ironie „cu mantă” înainte de România - Andorra: „Oare au camere single?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
niciolaie
niciolaie  •  15 Octombrie 2023, 16:27

Articol captivant despre Edi Iordanescu (45 ani), Mihai *** (69), Razvan Burleanu (39), din condeiul magic al lui David Marinescu (11 ani, a obtinut nota 9 cu aceasta compunere).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  15 Octombrie 2023, 14:58

Nu-l mai primeste nevasta-sa acasa de doarme la Mogosoaia !!..

Alexandru_Ion
Alexandru_Ion  •  15 Octombrie 2023, 14:01

Să îi spună la *** că noi nu ne identificăm cu aceasta națională ,cu el și cu FRF . Să îi mai spună să își de demisia ,s-au cocoțat acolo și nu ii mai da nimeni jos . Sunt curios un sondaj câți vor demisia Burleanu sau *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează