FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mesajul prin care Antonio Sefer a fost anunțat că este convocat la națională: „Am primit un telefon prima dată, nu am răspuns”

Antonio Sefer/ foto: captură FRF.TV
Antonio Sefer/ foto: captură FRF.TV

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 13:23 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 14:13

Antonio Sefer (22 de ani), mijlocașul dreapta al Rapidului, a povestit cum a trăit momentul primei convocări la lotul de seniori al României.

„Eram în cantonament cu Rapidul. Team-Managerul naționalei mi-a dat un telefon. Nu am răspuns, pentru că eram la odihnă. Apoi mi-a trimis un mesaj: «Hai România». Am sunat și mi-a spus că sunt convocat la echipa mare. Eram în cameră cu colegul meu Onea, lui i-am dat vestea . Apoi mi-am sunat familia”, a declarat Antonio Sefer pentru FRF.TV.

Antonio Sefer: „Muncesc foarte mult la antrenamente”

Antonio Sefer a vorbit și despre echipa de club și susține că golurile din acest sezon se datorează muncii din timpul antrenamentelor și lui Adrian Mutu.

Gică Popescu l-a luat la țintă pe Edi Iordănescu: „A făcut o mare nedreptate! Doi jucători de la noi ar fi trebuit să fie convocați”
CONVOCĂRI
Gică Popescu l-a luat la țintă pe Edi Iordănescu: „A făcut o mare nedreptate! Doi jucători de la noi ar fi trebuit să fie convocați”

„Muncesc foarte mult la antrenament. Ascult tot ce spune Mister. Datorită echipei și staff-ului am marcat aceste goluri. Datorită muncii și datorită lui Mister am marcat aceste goluri. Exersez șutul foarte mult la antrenamente, deși se spune că stângacii au un șut bun. Eu exersez mereu.

Antonio Sefer: „Cu ajutorul fanilor putem câștiga atât acasă, cât și în deplasare”

Sefer a vorbit și despre importanța fanilor Rapidului la meciurile echipei: „Contează foarte mult aportul suporterilor. Ei ne împing de la spate către cele 3 puncte. Când nu suntem bine, poate nu ne iese o pasă, un șut, ei ne încurajează, noi dăm tot și reușim să câștigăm. Contează foarte mult, știind că îi avem în spate putem câștiga atât acasă, cât și în deplasare.

Mă bucur enorm că sunt la un club de tradiție, Rapid București”, a mai a spus Antonio Sefer.

5 goluriîn 17 meciuri a marcat Sefer în acest sezon de Liga 1

Debutul ideal ar fi să câtșige echipa. Sper să intru să joc, să dau un gol, o pasă decisivă. Dacă vom câștiga, va fi debutul perfect

- Antonio Sefer, mijlocaș dreapta Rapid

Citește și:

Au început pregătirile pentru amicalele cu Slovenia și Moldova » Câți jucători a avut Iordănescu la dispoziție în prima zi

Două amicale tari pentru naționala U20 » Lotul convocat de Daniel Pancu + Trei modificări de ultim moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  15 Noiembrie 2022, 16:37
Postat de tororosso pe 14 Noiembrie 2022, 19:26

Ce să faci cu acești fluturași la naționala mare ? Vai de Iordănescu și de lotul său de păpădii .

unii fluturi, altii molii...

tororosso
tororosso  •  14 Noiembrie 2022, 19:26

Ce să faci cu acești fluturași la naționala mare ? Vai de Iordănescu și de lotul său de păpădii .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează