FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Anunț de ultimă oră: pleacă Daum de la națională? Ar fi ajuns la un acord de principiu cu o echipă de club

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 21:51

Victoria din amicalul cu Chile, scor 3-2, i-a readus pe tricolori la viață, fiind un succes de moral. Totuși, selecționerul Christoph Daum nu mai este dorit pe banca naționalei de către majoritatea suporterilor, așa cum a arătat un sondaj GSP.ro. 

Șansele la baraj sunt aproape nule, iar neamțul ar putea pleca înaintea finalului acestor preliminarii. Tehnicianul de 63 de ani este dorit de o nou-promovată din Turcia.

Mai multe site-uri din Turcia, printre care Gazete Vatan și Fanatik, susțin că formația Goztepe îl dorește pe selecționerul echipei naționale a României.

Turcii scriu că președintele clubului îl cunoaște bine pe Daum și l-ar vrea, dar pe listă mai sunt însă Hamza Hamzaoglu, Ibrahim Uzulmez și Mehmet Ozdilek.

Mai mult, sursa citată susține că Daum a discutat deja cu turcii, chiar ajungând la un acord de principiu. Neamțul le-a mai antrenat în trecut pe Beșiktaș și Fenerbahce de câte două ori, dar și pe Bursaspor.

fanatik

turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Iunie 2017, 13:18

Era un cantec : S-ar putea si nu se poate? Intrebati cititorii ? Ar fi ,s-ar putea ,totul este la obiect , precis . B. Panduru ce zice? Sau Dinu? Prunea ? Prunea nu, ca a ajuns subiect de scandal.

caminero
caminero  •  16 Iunie 2017, 10:32

Anunt de utlima ora: Gashca *** Proaste submineaza echipa nationala de fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  16 Iunie 2017, 08:33

Povesti nemuritoare....fainosul asta tine cu dintii de scaun.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează