FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Mihai Stoichiță: „Mai mare presiune decât a pus el pe echipă nu a pus nimeni”

Basarab Panduru +24   FOTO
Basarab Panduru

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 21:13 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 21:42

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) crede că declarațiile date de Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul comisiei tehnice din cadrul FRF, înaintea meciului cu Belarus, 0-0, au pus presiune pe jucătorii lui Edi Iordănescu (45 de ani). 

„Nu ne sunt superiori, după părerea mea. În funcție de cum tratăm această partidă îi vom depăși. Orice rezultat în afară de o victorie e un eșec”, spunea Mihai Stoichiță luni, 9 octombrie. 

Cornel Dinu îl ironizează pe Edi Iordănescu: „E mai mult un taifun în capul lui. A spus o expresie pe care nu am auzit-o de la colectivizare”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Cornel Dinu îl ironizează pe Edi Iordănescu: „E mai mult un taifun în capul lui. A spus o expresie pe care nu am auzit-o de la colectivizare”

La finalul meciului, Mihai Stoichiță declara cu totul altceva: „Ce, e un rezultat care ne scoate din cursa pentru calificare? Mie mi se pare că ai noștri au făcut un meci bun, au dominat de la cap la coadă partida”

Basarab Panduru, fostul mijlocaș al Stelei, crede că afirmațiile oficialului FRF s-au întors împotriva naționalei, „tricolorii” nereușind să învingă reprezentativa similară a Belarusului. 

Basarab Panduru opinează că declarațiile lui Mihai Stoichiță au dăunat naționalei României: „Mai mare presiune a pus el”

„Mai mare presiune decât a pus el pe echipă nu a pus nimeni. «Numai victorie. Orice alt rezultat e eşec» Cum de este bun un punct? Nu, e un mare eşec. 

«Dacă nu ne calificăm, suntem proşti rău de tot» Asta nu s-a întâmplat, dar ai pus presiune. De ce trebuia să spui lucrul ăsta, că un egal e eşec. De ce înaintea meciului? Spunea să nu se pună presiune pe jucători, iar el a pus cea mai mare presiune. 

Mie nu mi-a plăcut când am văzut asta”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

VIDEO. Mihai Stoichiță nu caută scuze după egalul alb cu Belarus: „Gazonul nu este o scuză”

Citește și: 

Incredibil! Edi Iordănescu, atacat și de un oficial de la Voluntari: „După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice, mai scoate și inepții”

„Pornit” de afirmația lui Stelea, Gică Popescu a intrat în direct: „Băi, Stelică, eu nu sunt plătit pentru asta!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Nini
Nini  •  14 Octombrie 2023, 15:38

Deși a fost foarte greu Stoichiță a găsit un antrenor mai slab ca el și l-a adus la Naționala. Oare cu Lucescu, Olaroiu sau Piturca ar mai fi dat indicații?

fibra
fibra  •  14 Octombrie 2023, 08:23

Care presiune? Tatuatii, cu masini bengoase si bombe siliconate care se cred mari vedete sunt mielusei? Daca se sperie de o echipa ca Belarus sa se lase de meserie ca tot habar nu au cum se practica.

danglumetu
danglumetu  •  13 Octombrie 2023, 21:24

cel mai slab jucator din lot este mai fotbalist decit a fost edi, de aici lipsa de impunere, chiar daca face pe ''cocosul dogmatic'', in fata jucatorilor! mai departe, cind unul ca stoichita e jupinul antrenorilor, acesta va avea grija ca cel ales sa fie dintre cei care-i ciugulesc din palma! si asa se inchide cercul(vicios) al tinjitei ''performante''!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează