FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

VIDEO „Așa e la noi” » Mihai Stoichiță, iritat la plecarea de la stadion: „Vorbim după meciul de duminică”

Mihai Stoichiță / Captură GSP Live +24   FOTO
Mihai Stoichiță / Captură GSP Live

Articol de , - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 00:48 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 02:15

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, și-a expus gândurile după remiza neconvingătoare a „tricolorilor” din partida cu Belarus (0-0). 

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu au fost la Budapesta și au transmis toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România

Mulțumit de prestația jucătorilor, dar dezamăgit de rezultat, Stoichiță a fost iritat în momentul în care i s-a pus față valul de critici abătut asupra primei reprezentative. „Așa e la noi”, a comentat federalul, vizibil deranjat.

Mihai Stoichiță, iritat la plecarea de la stadion: „Vorbim după meciul de duminică. Așa e la noi”

„Ce, e un rezultat care ne scoate din cursa pentru calificare? Mie mi se pare că ai noștri au făcut un meci bun, au dominat de la cap la coadă partida. Ei (n.r - bielorușii) au avut vreo două contraatacuri periculoase, era și normal să fie așa. 

Din păcate, nu am reușit la finalizare! Dacă aduci mingea în fața porții de atâtea ori, dar n-o băgăm în poartă...e clar că asta ne-a lipsit (n.r - luciditatea la finalizare). 

Am pierdut două puncte? Cum vreți voi să spuneți... dar eu zic că am câștigat un punct.

Au început criticile? Așa e la noi! Așteptăm meciul de duminică (n.r - cu Andorra) și vorbim atunci. Mai avem de jucat un meci și n-aș vrea să distrugem psihologic jucătorii. E foarte important să câștigăm acel meci, apoi vom vedea ce va fi”. 

Mihai Stoichiță: „Toți jucătorii mi-au plăcut, au făcut un meci extraordinar”

“Toți jucătorii mi-au plăcut, am văzut suferința lor din teren și dorința de a câștiga. Că n-au putut, asta e altceva. Dar au făcut un sacrificiu extraordinar. Au dat tot ce au putut și aș vrea să-i felicit”, a mai spus Stoichiță.

Până la urmă, gazonul nu este o scuză pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Nu ne-a împiedicat gazonul să dăm gol când am dus mingea acolo, în fața porții.

- Mihai Stoichiță

Edi Iordănescu s-a enervat când a auzit ce a spus Gică Popescu: „A spus măcar un lucru pozitiv? Are probleme personale cu mine sau familia mea”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Edi Iordănescu s-a enervat când a auzit ce a spus Gică Popescu: „A spus măcar un lucru pozitiv? Are probleme personale cu mine sau familia mea”

Mihai Stoichiță a fost vocal pe final de meci

În minutul 88, la o fază în care Belarusul provocase panică în defensiva noastră, vocea lui Mihai Stoichiță a răsunat pe stadionul gol de la Budapesta. Directorul tehnic al Federației, prezent în lojă alături de ceilalți federali, îi îndemna pe „tricolori” la calm!

Naționala noastră a scăpat fără gol la o acțiune periculoasă a ex-sovieticilor, moment în care Stoichiță s-a ridicat în picioare și a urlat spre „tricolori”: „Calm, calm! Mai sunt șapte minute!”.

Recunoscut pentru faptul că nu se poate abține atunci când urmărește meciurile echipelor naționale, Stoichiță a continuat cu indicațiile din lojă: „Vali, pleacă în stânga!”, a strigat în direcția lui Mihăilă. Apoi, a încercat să-l tempereze pe Drăgușin: „Radu, calm! Calm, Radu”!

Stoichiță fusese temperat pe durata partidei, însă s-a activat spre final și în prelungiri. La un moment dat, a strigat și în direcția lui Olaru: „Du-te, Darius, la careu!”.

+20 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Stoichiță s-a ridicat în picioare și a început să strige spre jucătorii lui Iordănescu » GSP a surprins scenele petrecute în loja FRF

Șansa URIAȘĂ pierdută de România din cauza egalului cu Belarus » Putem depinde de un meci programat DUPĂ finalul preliminariilor

După remiza cu Belarus, Mihai Stoica a „luat la țintă” un „tricolor”: „Opriți-vă cu astea! Nu sunt în regulă!” + pe cine cere titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
magic4ever
magic4ever  •  13 Octombrie 2023, 12:58

Ce meci a vazut Stoichita??? Romania a jucat bine,nu este rau rezultatul??? Inainte de meci spunea Stoichita increzator ca nu concepe sa nu castige Romania cu Belarus si ca nu a vazut niciodata jucatorii asa increzatori,ca na sunt neinvinsi dupa 6 meciuri(in 3 din meciuri cu mare noroc am reusit sa nu pierdem,am castigat cu Belarus care nu a primit penalty clar la Bucuresti si cu Kosovo care a jucat in 10 timp de 45 de minute,dar avem o victorie mareata cu forta Andorra),cum sa nu fim increzatori??? Stoichita trebuie sa spuna adevarul ca Romania nu joaca absolut nimic cu Iordanescu Jr si ca am avut noroc cu carul sa avem rezultatele astea si sa fim pe locul 2!!! DEMISIA IORDANESCU JR,BURLEANU & STOICHITA!!!

REMEMBER87
REMEMBER87  •  13 Octombrie 2023, 12:39

Nea Mihai , fa un bine fotbalului romanesc ! PLEACA!! ! Cu burleaNU, cu Puiu Mic Cascheta si cu toata ceata de tatuati autointitulati fotbalisti ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MaxiP
MaxiP  •  13 Octombrie 2023, 10:15

Deci poza astuia... e ca un tablou de pus in rama. E chiar o creatie divina, un personaj cat se poate de artistic, e ca un omagiu de prin paleolitic, o ramasita a vremurilor pe care nu le-am prins. Are asa o aura, i se citeste inteligenta pe fata, cumva atitudinea aroganta vine in completarea personajului bufonic. Ar fi ideal intr-o piesa de teatru a lui Caragiale, nici nu ii trebuie talent actoricesc, doar sa fie el, spontan, omul de zi cu zi din viata sa reala. Cred ca e si motivul pentru care e pus pe viata (poate si dincolo de ea) la FRF, e ca un obiect antic de mare valoare. Simpla lui prezenta aduce un sentiment caracteristic fotbalului romanesc, deci sa ne imaginam ca opera asta, Stoichita, este imaginea fotbalului romanesc, ne uitam la el si vedem de fapt fotbalul romanesc. Si e chiar un sentiment linistitor, adica de aici s-au oprit pretentiile si perspectivele, e doar de admirat. E o opera complet esuata, nereusita, dar asta a facut-o celebra si nu poate decat sa atraga un mare nivel de audienta.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează