FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Fostul antrenor al naționalei explică ce nu a mers în jocul României: „Asta trebuia să facem”

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 07:50 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 09:43

Nicolae Dică, fost antrenor secund al naționalei, a comentat egalul României cu Belarus, 0-0.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Tehnicianul a explicat de ce jocul României a avut de suferit în partida jucată la Budapesta și susține că naționalei îi lipsește un jucător tehnic și un atacant de careu.

Incredibil! Edi Iordănescu, atacat și de un oficial de la Voluntari: „După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice, mai scoate și inepții”
NAȚIONALĂ
Incredibil! Edi Iordănescu, atacat și de un oficial de la Voluntari: „După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice, mai scoate și inepții”

Concluziile lui Nicolae Dică după Belarus – România: „Asta trebuia să facem” 

„Cu toții ne dorim mai mult. Vrem o echipă care să joace ofensiv, să dea goluri. Dar trebuie să ai jucători. Am întâlnit o echipă care s-a apărat în 30 de metri. 

Nu avem jucători care să dribleze, care să elimine oameni din joc, unul sau doi. Sau măcar un om să scoată din joc și să dribleze în aglomerație. În campionat, doar Coman și Tavi Popescu mai driblează. Și Mitriță, dacă are spațiu. Dar alții nu sunt. Îți trebuie unul cum era Sânmărtean.

 Și nu avem jucători de careu, nu avem marcatori. Cu Belarus trebuie să scoate mingea în margine și să centrăm. Dar dacă făceam asta nu avea cine să dea. 

Alibec nu e genul de atacant care să fie bun la duelurile aeriene, iar Stanciu și Marin, din linia a doua, nu vin în careu. Ar putea și Drăguș și Man, dar nici ei nu erau mereu în careu. Noi asta trebuia să facem. 

Când a intrat Moruțan, care driblează, am mai pus probleme, am mai adus mingi în careu. Și da, prea târziu am schimbat din 4-3-3 în 4-3-2-1, cu Mihăilă băgat în minutul 84 și cu Ianis trimis în spatele atacantului. Chiar mă gândeam de ce Mihăilă nu a intrat mai devreme. Am văzut comunicatul FRF acum (n.r- Federația spune că Mihăilă acuza probleme la genunchi)... Dar de ce nu a intrat Coman?”, a spus Nicolae Dică, la OrangeSport.

Clasamentul din grupa României

VIDEO Denis Drăguș, declarații după Belarus - România: „Sunt încrezător că avem puterea de a ne califica”

Citește și:

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Mihai Stoichiță: „Mai mare presiune decât a pus el pe echipă nu a pus nimeni”

„Pornit” de afirmația lui Stelea, Gică Popescu a intrat în direct: „Băi, Stelică, eu nu sunt plătit pentru asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează