FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Ce a fost în vestiarul naționalei U19 după eșecul cu Ucraina + Burleanu la interviuri: "Nu am putut să le zic nimic"

Robert Neciu - Viitorul Foto: Cristi Preda
Robert Neciu - Viitorul Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 21:59

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat ratarea calificării naționalei U19, care a pierdut la Ploiești cu Ucraina, scor 1-2. Președintele FRF explică ce a văzut în vestiarul echipei. 

"Nu am putut să le zic nimic. Suferă toți. Plâng! Au fost la 3 minute de ceva unic. Au avut același ghinion și la U17. Dincolo de această ratare a calificării e o muncă uriașă.

Moruțan e tânăr, poate învață din acest gest. E greu să identifici un jucător care a greșit. E un eșec al nostru, al tuturor.

Nici nu mi-am dat seama că a luat «roșu» Moruțan. Ne bucuram toți și dintr-o dată nu mai era pe teren", a zis Burleanu după meci.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
magic4ever
magic4ever  •  27 Martie 2018, 22:26

Viitorul "fotbalist" al lui FCSB(Morutan), dupa ce a marcat un gol de "generic" si-a dat tricoul jos si a lua rosu si alaturi de Vlad(FCSB) care a gresit la ambele goluri, au spulberat visul unei generatii de a se califica la un turneu final si au dezamagit milioane de romani!!! RUSINE MORUTAN & VLAD!!!

mircea1957
mircea1957  •  27 Martie 2018, 23:02

Ce poate sa le zica Burleanu??!! De parca se pricepe el la fotbal!!! Ce sa le spuna ca nu a inteles nimic!!! Se uita la meci si nu vedea de cat 22 oameni care alergau dupa o minge. Asta este intelegerea lui Burleanu despre fotbal!! Presedinte PAFARIST!!!

hannah.robinson
hannah.robinson  •  27 Martie 2018, 22:50

Iar trădătorii de la fcsb...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează