FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - COLUMBIA

Cine transmite la TV România - Columbia și cine comentează partida

Pentru România urmează amicalul de marți, contra Columbiei
Pentru România urmează amicalul de marți, contra Columbiei

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 15:35 / Actualizat luni, 25 martie 2024 17:31

România - Columbia, al doilea meci amical al naționalei din luna martie, are loc marți, de la ora 21:30. Postul TV s-a schimbat față de meciul cu Irlanda de Nord.

Este cel mai important amical al perioadei, după remiza cu Irlanda de Nord.

România - Columbia va fi transmis la TV pe Antena 1

Comentatorii partidei vor fi Felix Drăghici și Andrei Rădulescu.

Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt la Madrid și transmit cele mai importante informații despre Columbia - România, pentru cititorii GSP.

  • Columbia, viitoarea adversară a României, a învins Spania, scor 1-0, într-un meci amical jucat pe London Stadium, casa celor de la West Ham;
  • Biletele la meci pornesc de la 35 de euro, iar amicalul a fost organizat la Madrid, acolo unde și România, și Columbia au comunități importante. În Spania locuiesc peste 600.000 de români cu acte, cei mai mulți în zona capitalei;
  • Se anunță peste 20.000 de români la partida de marți seară, dublu columbieni! Sud-americanii sunt mai numeroși și câțiva sunt cazați chiar la hotelul la care "a tras" și naționala lui Iordănescu.

Columbia va juca al patrulea meci împotriva României, un adversar de neplăcută amintire. Va fi al patrulea meci împotriva unei echipe care s-a calificat deja la Campionatul European și care, de asemenea, nu a pierdut meciuri în 2023. În plin moment bun pe care îl traversează naționala de fotbal de seniori a Columbiei, neînvinsă în ultimele 20 de meciuri (17 sub conducerea tehnică a selecționerului argentinian Néstor Lorenzo), urmează un alt meci amical solicitant în drumul spre Copa America din SUA. Adversara va fi România, marți, de la ora 14:30, ora Columbiei, o echipă de tristă amintire pentru fotbalul din țara noastră
- presa din Columbia

Programul României la Euro 2024

România va avea parte de un debut împotriva celei mai slab cotate echipe din grupă la EURO 2024 pe 17 iunie. „Tricolorii” vor înfrunta echipa venită din play-off-ul B, Ucraina, Israel, Bosnia sau Islanda pe stadionul lui Bayern Munchen.

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația specială a unui „tricolor”: „Lucrează suplimentar cu un preparator”

Răzvan Raț îl avertizează pe Edward Iordănescu: „E riscant, nu poți să mergi la Euro cu improvizații pe postul de fundaș lateral”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Stefanescu61ot
Stefanescu61ot  •  26 Martie 2024, 22:43

Comentatorii de tot râsul!Habarnisti!Încercați cu Morar!

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  26 Martie 2024, 13:06

Felix Drăghici și Andrei Rădulescu cei mai penibili comentatori din sud-estul Europei! e un chin sa-i asculti! Antena 1 mai bine s-ar lasa de fotbal si sa isi vada de aia la Cutite!

mihneailie030
mihneailie030  •  25 Martie 2024, 17:32

Fals... România e cea mai slab cotata... Sa fim corecți.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează