FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINȚĂ

Conferința incendiară a lui Daum a ajuns în presa germană! Bild a relatat amplu ceea ce s-a întâmplat înaintea meciului cu Chile

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 18:35

Christoph Daum a susținut o conferință de presă incendiară înaintea meciului câștigat împotriva statului Chile (3-2), a 4-a națională din clasamentul FIFA.

Selecționerul a fost enervat de jurnaliști, care l-au întrebat în mai multe rânduri despre o posibilă plecare de la cârma echipei naționale.

Această conferință a ajuns și în presa germană. Cotidianul Bild, printre cele mai importante din țara selecționerului, a relatat amplu acest subiect (CLICK AICI).

Întrebarea de la care a pornit revolta lui Daum a fost următoarea: "Luați în calcul după meciul cu Chile o reziliere amiabilă, dacă vi se va propune?". Răspunsul lui Daum a venit imediat:

"Așa îți arăți adevărata față. Uneori nici nu ești român pentru mine, uneori sunt mai român ca tine, așa simt. E opinia mea! Sunt mai român ca tine, mai identificat cu oamenii și cu țara asta decât tine! Tu ești doar pus pe distrugere, nu ajuți cu nimic, doar distrugi!".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iunie 2017, 07:40

La PROTV ,"comentatorii" glumeau nedumeriti .Si ironici. Daum vrea sa impresioneze la ultima sa aparitie!!??? E ultimul sau joc. S-au mirat la pauza : e mare risc sa incepi cu 5 atacanti. Plus gagica aceea blonda.Care si-a inghitit cuvintele dupa replicile lui Daum. acesta da interviu in Bild si RTL, Prunea ,Reghecampf in GSP.Simtul ridicolului .Nu exista .

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iunie 2017, 07:37

Bild si RTL au auzit de "opinia" GSP? Sa nu mai comenteze nimic . B Paduru nu le da o replica ? Sau Piturca ?

10207642710105667
Matei Hutopila  •  14 Iunie 2017, 22:33

ah, și entifada GSP împotriva lui Daum e penibilă, tare v-ați montat acuma, e cam cu adresă, nu credeți? pe lîngă calitatea tot mai slabă a articolelor - o tot dați în titluri de tabloid. băieții de la națională ar trebui să se simtă hărțuiți de modul vostru de a prezenta lucrurile, parcă e revistă de scandal. dar, mna.. sîntem o nație de romici, cum ni se zice la Chișinău nu degeaba

Vezi toate comentariile (9)
Comentează