FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENAMENT

FOTO Alibec surprinde » Cum a apărut din Grecia la antrenamentul naționalei: „Și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva”

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2022 13:11 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 13:52

Denis Alibec (31 de ani), atacantul lui Atromitos, s-a prezentat la echipa națională a României într-o formă fizică mult mai bună decât cea arătată în ultimele apariții pentru CFR Cluj.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, acasă, pe stadionul din Ghencea, împotriva naționalei Greciei. Urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Marți a fost prima zi în care Edward Iordănescu a avut la dispoziție toți jucătorii în cantonamentul de la Mogoșoaia.  A fost și motivul pentru care programul a cuprins două ședințe de pregătire, în prima parte a zilei cu mingea, pe gazon, apoi, după odihnă, la sala de forță.

Șumudică, după prima convocare a lui Edi Iordănescu: „O spun, că sunt obraznic!”
SELECȚIE
Șumudică, după prima convocare a lui Edi Iordănescu: „O spun, că sunt obraznic!”

Dennis Man e răcit, nu s-a antrenat

Edward Iordănescu are totuși o problemă cu Dennis Man, care acuză o răceală puternică. El a fost testat și nu are Covid, însă ieri nu a participat la antrenamente.  E posibil să nu poată fi folosit cu Grecia, ci doar în partida cu Israel.

În schimb, Denis Alibec a impresionat pe toată lumea. De la transferul la Atromitos, a slăbit mult, fapt remarcat de la sosirea la Mogoșoaia. 

„Da, a dat jos vreo 4-5 kilograme și asta se vede cu ochiul liber. E clar că după perioada mai puțin reușită la CFR, unde fusese împrumutat de Kayserispor, și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva, să ajungă la o formă fizică mai bună, ca să revină în prim-plan", spun apropiați ai naționalei.

Alibec surprinde » Cum a apărut din Grecia la antrenamentul naționalei: „Și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva”
Așa arăta Alibec în decembrie, în tricoul lui CFR Cluj // foto: Imago

La Atromitos, Alibec a reușit să marcheze de două ori în 8 etape, adică la fel cum o făcuse la CFR în 22 de runde, în care apăruse pe teren în numai 12.

Iar de la venirea lui Dan Petrescu, tehnicianul cu care a avut mai multe conflicte, nu mai marcase deloc. Până să înscrie la greci, dăduse ultimul gol în august, în acel 4-1 cu FCSB, în Gruia. 

900.000 euroeste acum cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com, cea mai mare fiind în 2017, când ajunsese la 3 milioane euro

22 de partidea adunat Alibec la națională, pentru care a marcat doar de două ori, ultima dată în victoria din Austria, în septembrie 2020

Arbitrii din Spania, cu Grecia

Partida amicală cu Grecia va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania, Ricardo de Burgos Bengoechea (35 ani) la centru, secondat de asistenții Juan Carlos Yuste Jimenez și Iker de Francisco Grijalba. 

Deținător al ecusonului FIFA din 2018, „centralul" n-a mai arbitrat niciodată o echipă românească, el fiind doar rezervă la Viktoria Plzen - FCSB 1-4 din preliminariile CL, în 2017

VIDEO Totul despre România - Grecia

Citește și: 

Plătit de FRF, Vassaras e anti-Liga 1! » Ca pe vremea comunismului: ăia buni merg la export! Aproape nicăieri nu se mai întâmplă așa ceva

Presiune pe Edi! Stranierul neconvocat de Iordănescu: „El decide, dar sunt supărat, normal”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bombon
bombon  •  23 Martie 2022, 16:04

Inainte Alibec era bun de sumo. Acum a slabit, e potrivit pentru lupte greco-romane. Hai Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează