FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICĂ

Dumitru Dragomir s-a enervat când a văzut selecția: „Băi nebunilor, e jucător de națională, dar cu cine să te înțelegi?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 13:45 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 14:06

Dumitru Dragomir se declară nemulțumit că Rareș Ilie (18 ani), mijlocașul Rapidului, nu a fost convocat la naționala de seniori sau la cea de tineret. El face parte din lotul României U19.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, în Ghencea, împotriva Greciei. Urmează un test Israelul, marți, 29 martie, la Netanya. Partidele vor putea fi urmărite live pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.
  • Tricolorii mici vor susține două jocuri-test: pe 25 martie, de la ora 17:15, pe stadionul „Arcul de Triumf”, cu Finlanda, și patru zile mai târziu, în Maroc, pe 29 martie, de la ora 17:00.

După ce l-a lăudat după Rapid - Dinamo 3-1, când a declarat că a avut un rol important în aducerea lui Rareș Ilie la Rapid, Dragomir s-a declarat deranjat de faptul că mijlocașul ofensiv nu a fost convocat de Edi Iordănescu sau de Florin Bratu pentru partidele de verificare pe care România și România U21 le vor disputa în zilele următoare.

Plătit de FRF, Vassaras e anti-Liga 1! » Ca pe vremea comunismului: ăia buni merg la export! Aproape nicăieri nu se mai întâmplă așa ceva
CCA
Plătit de FRF, Vassaras e anti-Liga 1! » Ca pe vremea comunismului: ăia buni merg la export! Aproape nicăieri nu se mai întâmplă așa ceva

Dragomir, deranjat că Rareș Ilie nu e la naționala de seniori

„Edi e un antrenor tânăr, de viitor, talentat. A avut și de la cine să învețe. Sper să aibă și un pic de noroc, că mari valori n-are.  Dar îl apreciez că l-a luat pe cel mai bun fotbalist din campionatul românesc, pe Tavi Popescu. E de departe cel mai bun din România. Indiferent dacă o să mă înjure mulți, e cel mai bun. Peste bătrâni și peste tineri. 

Al doilea pe care trebuia să-l ia era Rareș Ilie. Am văzut acum că nu l-au luat nici la U21. L-au lăsat la U19. Băi nebunilor, luați talentele! 

Pe Balaci l-au luat la 17 ani, pe Dobrin la fel. Dacă merită, ia-l, băi băiatule, la o clasă superioară. Bagă-l direct la U21 pentru ca apoi sa-l bagi la echipa mare. E jucător de echipă națională! Dar cu cine să te înțelegi?”, a declarat Dumitru Dragomir la ProX.

Dumitru Dragomir s-a enervat când a văzut selecția: „Băi nebunilor, e jucător de națională, dar cu cine să te înțelegi?!”
Rareș Ilie // FOTO: Imago

Crescut la juniorii Rapidului, Rareș Ilie a jucat 20 de meciuri în acest sezon de Liga 1. A reușit 2 goluri și 5 pase de gol. 

Naționala U19 începe Turneul de Elită

Spre deosebire de naționala de seniori și cea de tineret. România U19 joacă partide oficiale. Elevii lui Adrian Văsâi dispută Turneul de Elită, pentru calificarea la Euro 2022.

Într-o grupă care se desfășoară la Zagreb, ei vor întâlni azi Georgia (16:30), apoi Croația (26 martie) și Islanda (29 martie). Doar câștigătoarele celor 7 grupe vor ajunge la turneul final, care va avea loc în Slovacia, în perioada 18 iunie-1 iulie.

VIDEO Dumitru Dragomir, încântat de Rareș Ilie: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

Citește și: 

Șumudică, după prima convocare a lui Edi Iordănescu: „O spun, că sunt obraznic!”

Alibec surprinde » Cum a apărut din Grecia la antrenamentul naționalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
planetfun
planetfun  •  23 Martie 2022, 18:35
Postat de vasileroaita pe 23 Martie 2022, 16:56

Vad că mulți prieteni ai lui Becali spun că Tăvi Crevedia e cel mai bun din țară. Dar nimeni nu ne spune LA CE?!?

E greu, daca e fotbalist, la ce poate sa fie bun ?

7kay
7kay  •  23 Martie 2022, 18:29

Cifrele lui Ilie nu sunt chiar atât de bune. In schimb Dobre de la Djon nu este selecționat. De Daniliuc nu mai reamintim nimic. Aceștia sunt jucători WoW pentru națională.

1631305580242606
Marian Cristian Oprea  •  23 Martie 2022, 17:43
Postat de vasileroaita pe 23 Martie 2022, 16:56

Vad că mulți prieteni ai lui Becali spun că Tăvi Crevedia e cel mai bun din țară. Dar nimeni nu ne spune LA CE?!?

Iti spun eu la ce e bun ... fluiera asa frumos după oile lui jiji încât crezi ca e ciobanul perfect :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează